AKTUELNO

O znojenju ispod i oko grudi retko se priča, a još ređe piše. Mnogo je žena koje ni ne znaju za taj problem i stvarno su srećnice. S druge strane, skoro 90 odsto pripadnica lepšeg pola koje imaju velike grudi se bar jednom suočilo sa znojenjem ispod njih.

Osećaj definitivno nije najbolji. Evo nekoliko trikova koji mogu pomoći:

Kupite prikladan grudnjak

Najbolji izbor je pamučni grudnjak. Lagan je, prijatan za nošenje i u ovom slučaju najvažnije, sjajno upija znoj. Ovo je najvažniji korak, bez njega svaki sledeći nema smisla.

Napunite grudnjak

Možda zvuči bizarno, ali neke žene stvarno pune svoje grudnjake nekim materijalima koji bi mogli dobro da upiju znoj. Ne stavljaju unutra baš čarape, ali stave na primer mali dnevni uložak.

Dezodorans može i ispod grudi

Nigde ne piše da je zabranjeno nanositi dezodorans ispod grudi. Ali svejedno, svakodnevno nanošenje bi moglo da bude problematično. Ako ne možete sebi nikako da pomognete, ovo bi trebalo da bude opcija za posebne prilike.

Foto: Pixabay.com

Sprečite iritaciju

Šanse da potpuno zaustavite znojenje su zapravo male. Baš zato bi bilo sjajno da na vreme preduzmete sve mere protiv crvenila, osipa i peckanja. Narodna medicina tvrdi da će malo palente ili dečjeg pudera značajno olakšati situaciju. Pažljivo ih nanosite ispod grudi, stvari će biti značajno lakše.

Kod kuće ne nosite grudnjak

Ovo pravilo je jednostavno, grudi moraju da dišu. Kod kuće ih samo ''pustite na slobodu'', a one će ti biti zahvalne

#Znojenje

#Žena

'