AKTUELNO

Sve žene su upoznate sa klasičnom brazilskom, ali osim ove, postoji još nekoliko vrsta za koje možda niste nikad ni čuli.

Depilacija ume da bude zastrašujuća, pogotovo kad treba odabrati određeni stil frizure. I baš zato je važno dobro se informisati o svim opcijama bikini depilacije. Sve žene su upoznate sa klasičnom brazilskom, ali osim ove, postoji još nekoliko vrsta za koje možda niste ni čuli.

Sledeći put kad se odlučite na novu frizuru "tamo dole" , možda odaberete i neku od ovih 5 opcija:

1. Klasična depilacija bikini zone

Bikini depilacija podrazumeva uklanjanje dlačica koje su vidljive izvan bikini lije, odnosno onih koje vire van gaćica. Ostatak dlačica se može oblikovati u crtu, trougao ili nešto treće. Ako nikada nisi bili na bikini depilaciji, isprobajte ovu.

2. Mini Brazlika

Mini brazilska depilacija uključuje uklanjanje svih dlačica spreda. Prvi put je dosta bolan, ali svaki sledeći se koža navikava, a dlačice postaju sve ređe zbog čega je i depilacija lakše podnošljiva.

3. Kompletna Brazilka

Kompletna brazilska depilacija je slična mini brazilskoj, osim što se u ovom slučaju depilira i pozadina. Nadamo se da niste stidljivi, jer u ovom slučaju vaša kozmetičarka će videti baš sve.

4. Brazilka plus

Ako ne volite svoj "puteljak" na trbuhu, tražite brazilsku plus depilaciju. Ona uključuje kompletnu Brazilku, plus one dlačice na trbuhu koje izgledaju kao puteljak ka dole...

5. Južna Brazilka

Kompletna brazilska deilacija? A znači i depiliranje nogu uz brazilsku depilaciju. Da, možete da dobijete tretman 2-u-1 i provesti čitav godišnji odmor bez razmišljanja o brijanju i neželjenim dlačicama!

#Lepota

#Žena

'