AKTUELNO

Feng šui je drevna kineska doktrina harmonije i pomaže nam da unesemo blagostanje u odnose, pa čak poboljšamo i zdravlje kroz uređenje kuća i stanova.

Termin feng šui u doslovnom prevodu znači "vetar i voda" i zasniva se na uverenju da se sve što nas okružuje sastoji od pokretne energije. Pa i objekti u kući i oko nje.

I, koja je najvažnija komanda Feng šuija?

Harmonija i sreća su blisko povezani sa redom i čistoćom u Feng šuiju. Objekti koji više nisu potrebni ili uređaji koji ne rade odgovorni su za neusaglašenost energije. Ako se ne odvojimo od predmeta, to znači da nismo spremni da pustimo prošlost, nismo spremni za nove poduhvate.

Stari, beskorisni objekti emituju negativnu energiju. Poremećaj uzrokuje odbacivanje različitih energija u prostoru, što nas čini nesposobnim da se osećamo dobro u neredu i ne možemo udahnuti punim plućima. Ako se osećate nervozno i bespomoćno, ovo ne bi trebalo da bude samo vaša karakteristika, već Feng šuijev normalan odgovor na haotično odbijanje energije.

Uklanjanjem ćete dobiti prostor za nove objekte i samim tim novu energiju. Ako želite prekinuti određeni period svog života, sigurno ćete se osloboditi predmeta koji vas podsećaju na to. Uskoro će se vratiti vaša energija i volja za druženjem i svakodnevne radosti.

#Feng šui

'