AKTUELNO

Manje je više.

Kada se pakujete za put, u euforiji neretko spakujete i ono što će vam "možda" trebati ali zapravo vam nikada ne zatreba. Na kraju završite sa punim koferima i stvarima koje vas guše. Da biste izbegli ove zamke, bar kada je kozmetika u pitanju dajemo vam savete, šta zaista da ponesete i šta će vam služiti.

Na moru je dovoljno da se posvetite nezi kože a previše šminke ostavite za neke druge dane. Kada je reč o kozmetici za negu, potrebno će vam biti nekoliko osnovnih stvari.

Počećemo od šminke

Sigurno da na moru želite izgedati što bolje ali znajte da morska boja i koža koja je osetljiva zbog izloženosti suncu, nisu kombinacija koja je dobra. Zato šminku svedite na minimun.

Evo šta će vam biti potrebno: maskaru za pogled ispod obrva, rumenilo jer želite izgledati sveže, toniranu kremu koja je lakša od pudera koji će vam samo stvarati probleme, olovka za obrve da uokvirite priču i ruž, po mogućstvu crveni, niko neće gledati u stranu, već pravo u vaše usne.

Ulje, a vi birajte koje

Ulje za lice, kosu i telo - ulja kao što su kokosovo, jojobino ili maslinovo su savršeni za negu kože i kose. Koži je za vreme letnjeg odmora potrebna dodatna nega, a ulja su odlična zaštita za kožu, obojenu i suvu kosu.

Flogocid mast

Ona je čudotvorac za kožu i rešiće sve iritacije od sunca i izlečiti mesta na kojima ste izgoreli.

Za sunčanje

Preparat za sunčanje neka bude minimum SPF 30, posebno ako ste svetlije puti i naravno preparat koji se koristi nakon sunčanja, poželjno je da bude onaj sa efektom hlađenja.

Preparati za svakodnevnu negu

Ono što koristimo svakoga dana. Šampon, maska za kosu, regenerator, kupka, mleko za telo. Potrudite se da losion za telo bude što hranljiviji, a ne moramo ni reći zašto.

#Lepota

#Plaža

#šminka

#Žena

'