AKTUELNO

Sigurno će vas nasmejati koje su to cipele prilika tvog horoskopskog znaka.

Ako si jedna od onih, koja često pita zvezde koji su nam to najbolji dani u mesecu, hoćemo li se slagati s novim partnerom ili ne, i koja je venčanica idealna za nas, onda je ovo pravi tekst za tebe.

Zvezde nam mogu dati i odgovor na pitanje koji to svakodnevni stil odgovara našem horoskopskom karakteru.

Ovan : 21. mart - 20.april

Patike su pravo rešenje. Multitasking osoba kao što si ti treba udobnu obuću u kojoj može nesmetano voditi užurbani i aktivni lajfstajl. S druge strane, Ovnovi su poznati kao trendseteri pa nije ni čudo da obožavaju da nose patike uz sve. Jer njima se MOŽE!

Bik: 21. april - 20.maj

Takozvane "nud" cipele. Bik voli skupe stvari. Ti nemaš problema sa investiranjem u visoko kvalitetne komade i rado ćeš potrošiti ekstra novac na dizajnerske cipele. "Nud" cipele su savršene ze tebe jer si rođena šefica a istovremeno su dovoljno seksi za svaki tvoj izlazak sa drugaricama.

Blizanci: 21. maj - 20. jun

Ukrašene cipele su ono što ti voliš. Delom društveni leptir, delom nenadmašivi introverti, žene rođene u znaku Blizanaca urebaju par cipela koji zadovoljava njihovu podvojenu ličnost parti devojke i knjiškog moljca. Smemo ti predložiti klasične crne cipele s ukrasima? Jer da - idealne su za svaku priliku.

Rak: 21. jun - 22. jul

Cipele od baršuna su tvoj izbot. Za smirene Račice su idealne baršunaste cipele. Bonus bodovi ako odabereš plave nijanse jer je to boja tvog znaka.

Lav: 23. jua - 22. avgust

Cipele s mašnicama. Tvoja snažna i moćna ličnost zahteva razigrane cipele kojima ćeš osvojiti svet. Jarke i upadljive boje uvek su idealne za Lavice, a mašnice su detalj koji je kao stvoren za ovaj horoskopski znak!

Devica: 23. avgust - 22. septembar

Bele cipele i dok će ih jevice zbog svog unutrašnjeg principa hteti uvek održavati besprekornima, jednako će u njima razbuditi rokersku kraljicu koja je već neko vreme uspavana.

Foto: Printscreen Instagram

Vaga: 23. septembra - 22. oktobar

Ravnoteža je tvoje srednje ime, a sandale sa čvrstom potpeticom su upravo zato savršene za tebe. Idealna su kombinacija "kežual" i "fensi" izgleda, taman ono što ti treba za sva tvoja neodlučna jutra kad gledaš u ormar i ne možeš odlučiti šta ćeš da obuješ.

Škorpija: 23. otkobar 21. novembar

Zmijska koža na svemu.Tajanstvene i seksi škorpionke zaslužuju samo najopakije cipele, a one s printom zmijske kože za tebe su upravo savršene! Znamo da za njih treba hrabrosti, ali tebi je ne manjka. Plus, ovaj print je zahvalan zbog svoje neutralnosti pa ih možeš nositi u svako doba godine.

Strelac: 22. novembar - 21. decembar

Sandale u svim oblicima Ti si slobodna duša i uvek tražiš novu sledeću avanturu. Za tebe su idealne klasične sandale u svim oblicima, bojama i visinama jer te neće sputavati dok veselo trčiš s jednog kraja grada na drugi. Plus, super su trendi, a to se odlično slaže sa tvojim ličnim stilom.

Jarac: 22.decembar - 20. Januar

Cipele u špic. Jarčevi su jako ambiciozni i zaposleni. Uvek trče s jednog posla na drugi, s jednog sastanka na drugi. Žene Jarčevi jako su uglađene i elegantne, a šta će im bolje pristajati od klasičnih špic-salonki? Boja? Uopšte nije važno jer Jarčice ih sve imaju u ormaru.

Vodolija: 21.januar - 19. februar

Metalik cipele. Vodolija ne podnosi dosadu što znači da im trebaju dovoljno moćne cipele koje će zadovoljiti njihov ludi duh. Za tebe su idealne metalik cipele jer se mogu kombinovati na sto različitih načina i to bez previše razmišljanja.

Ribe: 20. februar - 20. mart

Tvojoj neverovatnoj kreativnosti nema kraja, što znači da ti trebaju cipele koje su pravo malo remek delo. "Kiten" cipele su jako popularne same po sebi, ali slobodno ih možeš učiniti još malo ekstravagantnim i odabrati one sa zabavnim printom ili neočekivanim spojem boja.

#Cipele

#Horoskop

#moda

'