AKTUELNO

Muškarci ne vole mnogo da razgovaraju, pogotovo kada su u pitanju emocije. Ali kada je reč o seksu, umeju da budu rečiti i daju smernice svojim partnerkama šta žele da probaju u vreloj postelji.

Međutim, neke tajne o seksu nikada neće otkriti, a priželjkuju da ih dožive.

PRLJAVI RAZGOVOR

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

Foto: Printscreen Youtube

SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle.

GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ AKCIJI

U anketi poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva

#Muškarac

#Seks

#Tajna

'