AKTUELNO

Ponekad zbog lepog sna čitav dan lebdimo na oblacima, a često nam snovi o bivšim partnerima pokvare jutro.

Saznajte šta znači kada vam bivši dečko dođe u snu:

Seks s bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks s bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadiće vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze s bivšim. Kad sanjate seks s bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lepo i novo. Dobra vest je da ovaj san zapravo ne znači da vam fali bivši, nego osećaj zaljubljenosti, a osećaj zaljubljenosti se može pronaći i s nekim drugim.

Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju - to je znak da ste napokon krenule dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga preboleli.

Pomirenje sa groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju sa groznim bivšim i ostvarivanje srećne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije, te da je polako počela opraštati samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Trudnoća sa bivšim

San o trudnoći sa bivšim dečkom zapravo je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze s njim.

Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg dečka, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate - zašto je došlo do raskida, ko je kriv i kako se sve možda moglo sprečiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultirati snom o provali u njegov stan.

#Ljubav

#Snovi

'