AKTUELNO

Počela je! Rešite se alergije sigurno i brzo.

Da li ste znali da 150 miliona Evropljana ima ozbiljnih problema sa alergijom, a da čak 30% svetske populacije pati od problema sa prolećnom alergijom?! To nam zapravo govori da je alergija postala pandemija.

Stručnjaci upozoravaju da veliki broj ljudi smatra da su simptomi koje izaziva polen (kašalj, kijavica, glavobolja) zapravo uzrok nepreležane zimske prehlade, ali istina je da su to zapravo jasni simptomi alergije!

Foto: Burst

Vodite računa: Kada se alergija ne drži pod kontrolom može da izazove ozbiljne posledice po zdravlje! Zato je uvek dobro da se na vreme obratite lekaru i ispitate da li je u pitanju alergija ili obična prehlada.

Sigurno znate bar jednu osobu u vašoj okolini koja svakog proleća izbegava da izađe iz zatvorenog prostora, jer izlazak iz stana vodi do iritacije, otečenih kapaka, crvenih očiju, kijavice, glavobolje, kašlja, svraba, pa čak i gušenja! Ono što je zajedničko za ove osobe koje pate od alergije je da bi sve dali i pokušali samo da je se reše.

Preporuka lekara je Immuno GD-poly prirodni preparat dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluje protiv alergije i ublažava njene simptome.

Saveti koji će vam pomoći da smanjite simptome alergije izazvane polenom:

- Ukoliko ste u mogućnosti izlazite samo kada je koncentracija polena najmanja – rano ujutru, kada ne duva vetar ili posle kiše.

Foto: Pixabay.com

- Svakodnevno brišite prašinu i usisavajte, a prostor vetrite kada nema vetra (jer vetar pomaže polenu da se prenese i do 10 km od mesta cvetanja).

- Nosite sunčane naočare pri svakom izlasku i redovno se umivajte kako bi se svaki trag polena udaljio od lica. Oči moraju biti zaštićene!

- Pamučni jastuci su mamac za alergene, pa bi bilo dobro da ih izbegavate.

- Ne sušite odeću napolju jer se polen lako zadržava na mokroj tkanini.

O svemu se više može informisati na sledećoj veb adresi: http://www.gdpoly.net/

Pink.rs

#Alergija

'