AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu TV serijala "Trenutak iz sna".

Treća epizoda TV serijala "Trenutak iz sna" večeras u 22:15 časova donosi priču o Slađani Radišić, ženi čija je borba za ćerku dovela do toga da zapostavi svoji izgled.

Foto: Printscreen Youtube

Još od detinjstva, Slađana se suočavala sa teškim situacijama u porodici. Njen otac je u njihov dom doveo drugu ženu, zbog čega je Slađanina majka obolela.

Nakon ovog teškog perioda, usledila je još veća nesreća - Slađanin brat pronašao je njihovu majku mrtvu, što je ostavilo trajne posledicu na nju.

Foto: Printscreen Youtube

Tuga za majkom i loš odnos sa ocem naterao je Slađanu na beg u ne baš srećan brak u kom je dobila ćerku Anđelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je zbog njihovih svađa i stresa pod kojim je živela Anđela počela da muca, Slađana je odlučila da se razvede kako bi spasila ćerku. Međutim, nakon razvoda Slađana se suočila sa nemaštinom - dešavalo se da njena ćerka i ona nemaju ni za hleb.

Potreba da zaštiti ćerku dovela je Slađanu do toga da potpuno zanemari brigu o sebi, te da joj često ljudi daju i više godina nego što ima.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Zbog svega ovoga, Slađana je pala u depresiju, a ekipa serijala "Trenutak iz sna", na čelu sa voditeljkom Tijanom Čurović, daće sve od sebe da njen život učine srećnim.

Da li će u toj nameri uspeti, saznaćete u trećoj epizodi TV serijala "Trenutak iz sna" večeras od 22:15 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'