AKTUELNO

Kako biste u toku radnog dana uspeli da izgledate sveže, u fioci radnog stola uvek treba da imate nekoliko praktičnih stvarčica.

Posle ručka, nema više ni traga šminke koju ste precizno nanosili na lice pre dolaska na posao? Kako biste i kasnije u toku radnog dana uspeli da izgledate sveže, u fioci radnog stola uvek treba da imate ovih nekoliko stvarčica.

* Šampon za suvo pranje - Sjajno rešenje, ako prethodnog dana niste stigli da operete kosu ili vam je zbog velike količine vlage volumen nestao.

* Mini četka za kosu i ogledalo u jednom - Za čas možete da ukrotite kosu i popravite šminku.

Foto: Pixabay.com

* Dezodorans u stiku - Odličan saveznik vaše svežine, s obzirom na promenljive vremenske uslove kada omiljeni dezodorans može da vas izda.

* Puder za lice - Ako imate masnu ili mešovitu kožu, sigurno vam se već dešavalo da puder koji ste naneli ujutro, tokom dana sklizne s lica i otkrije sitne nedostatke. Puder u kamenu ili prahu vam je pouzdan prijatelj zato što istovremeno matira, pokriva i fiksira.

* Lak za nokte u nijansi sličnoj onoj koju najčešće koristite - Za slučaj da vam nokti nisu u najboljem stanju, možete ih lako zakamuflirati novim tankim slojem.

Foto: Pixabay.com

* Pepermint ili osveživač daha - Uvek je koristan pomoćnik posle malo težeg obroka ili ostataka duvanskog dima u vašim ustima.

#Fioka

#Posao

#Puder

'