AKTUELNO

Iako do sada nije bilo previše govora o ovoj temi, naučnici sa medicinskog fakulteta u Indijanapolisu su dokazali da oblik vagine utiče na broj i učestalost vaginalnog orgazma.

Zanimljivo istraživanje objavljeno u „Medical Express Report“ potvrdilo je da oblik ženske vagine može biti povezan sa postizanjem vrhunca kod žena.

Naučnici sa odeljenja anatomije na Medicinskom fakultetu u Indijanapolisu otkrili su da kod žena kojima su klitoris i mokraćni otvor veoma blizu jedno drugome, postoji veća verovatnoća da će doživeti orgazam za vreme vaginalnog seksa.

Suprotno od toga, žene kod kojih je klitoris više udaljen navodno teže postižu orgazme, ali je i njihov broj manji.

Foto: Pixabay.com

Pitate li se koje su idealne mere razmaka?

Jedan naučnik sa Instituta Kinsi (Institut za istraživanja o seksu, polu i reprodukciji) tvrdi da je prema njegovom istraživanju idealan razmak 2,5 centimetara. U tom slučaju žene postižu višestruke orgazme.

Žene čiji razmak između klitorisa i mokraćnog otvora veći od 2,5 cm teže doživljavaju vaginalni orgazam jer penis ne može snažno i optimalno da stimuliše taj deo. Ako je promer manji od idealnog, naučnik ističe da bi bilo najbolje sa svojim partnerom da praktikujete „jahaći“ položaj, kako biste bolje stimulisali klitoris.

Pročitajte još: NE MOGU DA ODOLE: Žene se stide ovog dela tela, a muškarce on uzbuđuje!

#Polni organ

#Seks

#Žena

'