AKTUELNO

Nedavno sam pozvana na prvi rođendan kod jedne preslatke bebe, a kada su bebe u pitanju, naravno da i pokloni moraju biti takvi! Međutim, u moru igračaka, lančića, privezaka, tradicionalnih dukata i svega što se poklanja tek rođenim mališanima, trebao mi je poklon koji će zaista ostaviti utisak na roditelje, a koji će, naravno, biti od koristi malenoj princezi.

Od plišanih igračaka sam odmah odustala, a isto tako i od novca (roditelji će ga svakako uzeti za sebe), zlata, srebra i sličnih poklona. A onda sam se bacila na istraživanje: "Pokloni za bebe" "Kreativni pokloni za bebe" "Poklon za prvi rođendan" i slično... A onda se desila magija!

Naime, taman kad sam odustala od traženja, jer mi se ništa nije posebno dopalo, rešila da ipak dam čuvenu kovertu na poklon, međutim, ničim izazvan, na vrata mi je pokucao "poklon".

Meni draga osoba, poklonila mi je malenu pletenu igračku u koju sam se odmah zaljubila jer sam shvatila da je u pitanju ručni rad.

I tako je i bilo. Saznala sam da ju je napravila "askababybox", a onda rešila da prošvrljam njenim instagram profilom koji nudi mnoštvo preslatkih proizvoda, i gle čuda, njeni proivodi namenjeni su upravo bebama! Ćebići u veličini kojoj želite, igračke, kapice, patofne, pantalonice, odela... Nema šta nema! A tek da čujete cene... E to je tek priča za sebe!

Odmah mi je sinula ideja: Našla sam poklon za rođendan!

Ljubazna devojka koja se bavi ručnom izradom ovih prelepih bebećih stvari (ima ih i za nas malo veće) mi je objasnila da je u pitanju vuna koja je antialergijskog sastava, i da su njeni proizvodi namenjeni za baš svako dete na planeti, a ono što je najbolje od svega je činjenica da za dobijanje ovakvog proizvoda ne morate da čekate čitavu večnost.

I naravno, da ne zaboravim - Pakovanje je fenomenalno!

Ono što je najbolje od svega je to, da svaki komad možete da kombinujete. Ja sam tako rešila da bebici poklonim roze kapicu, patofnice, ćebence, odelce i plišanog medu izrađenog takođe od iste vune kao i ostatak preslatkih stvarčica. Roditelji su bili oduševljeni, beba je uživala u poklonu, a ja sam bila presrećna jer sam uspela da na unikatan način obradujem jednu novonastalu porodicu.

Kasnije sam saznala da pored asortimana koji nudi za decu, zajedno sa pojedinim cvećerama, izrađuje unikatne bukete koji nisu obični cvetni aranžmani. O tome vam neću govoriti, već ću vas pustiti da se sami uverite.

Zato, posetite profil @askababybox i obradujte svoje najmilije na poseban način!

Autor: Dubravka Bošković