AKTUELNO

Žena treba da ostavi svog dečka ako joj on ne kaže da je voli u roku od tri meseca od početka veze, tvrdi ljubavni savetnik Džejk Madok.

Madok, čije su savete mediji prenosili zbog njegovog oštrog pristupa zabavljanju, podelio je video na svojim onlajn platformama, rekavši da žene gube vreme ako ostanu sa momcima koji su fobični prema obavezama i ne žele da izgovore tri najvažnije reči.

- Ako vaš momak ne kaže vrlo jasno „volim te“ do 12 nedelje veze, onda on nije vaš idealan partner i izgubili ste vreme - kaže ovaj stručnjak.

Kako kaže, znaćete kada ste sa svojim idealnim partnerom, ali i oni će takođe znati.

Mnogi korisnici su bili podeljeni oko Madokove tvrdnje, jer neki od njih smatraju da ovako strog pristup vezama nije primenjiv u svim situacijama.

Dok jedni tvrde da su lažne i prebrze izjave ljubavi loše i jedan od predznaka fenomena "ljubavnog bombardovanja", drugi kažu da je nekim vezama potrebno više vremena da se prodube da bi muškarac mogao iskreno da pokaže svoje emocije.

Međutim, nekoliko komentatora se složilo sa Džejkom, jer kako kažu, žene sa niskim samopouzdanjem smanjuju svoje kriterijume i očekuju minimum, samo da bi ostale u vezi.

-Znajte svoju vrednost, dame - glasio je jedan od komentara.

Dok je druga korisnica rekla da joj je sadašnji muž, ubrzo nakon stupanja u vezu izjavio ljubav, a zatim su se verili posle šest nedelja i u srećnom su braku već 32 godine, piše NY Post.

Autor: Jovana Nerić