AKTUELNO

Umorni ste od toga da budete sami, razočarani ste u veze i obeshrabreni izlascima koji nikako da se okončaju poznanstvom s osobom koja će da vas zaintrigira? Ne odustajte!

Zaista možete pronaći svoju srodnu dušu u samo tri jednostavna, izvodljiva koraka. Iako ovi koraci nisu nužno najlakši za svakoga, idite kroz njih korak po korak.

1. Volite svoj život

Prvi korak ka istinskoj ljubavi je da naučite kako da volite svoj život baš onakav kakav je trenutno. To znači da ne tolerišete svoje trenutno postojanje dok ne upoznate nekog novog. Kada volite svoj život baš takav kakav jeste, nećete se osećati očajno da budete s nekim i nećete tražiti vezu koja će vas spasti. Morate voleti svoj život toliko da bi jedino što bi ga poboljšalo bila ljubavna, trajna veza s partnerom koji je kompatibilan s vama u svakom pogledu.

2. Identifikujte svoju srodnu dušu

Da, morate je identifikovati pre nego što je upoznate. Vaš idealan partner biće kompatibilan sa vama u svim važnim aspektima (recimo, oboje želite decu, volite prirodu, patriote ste i slušate pop). Identifikujte suštinske zahteve za vašeg budućeg partnera i koje su stvari koje on mora da ispuni jer se o njima ne može pregovarati. Predtavite sebi kristalno jasnu predstavu o tome kakav je osećaj imati podršku, brigu i vezu uopšte koju želite.

3. Olakšajte joj da vas pronađe

Gde treba da idete da je pronađete? Hoće li biti na internetu, u kafiću, rođendanskoj zabavi ili negde drugde? Što ste bolje uradili prvi i drugi korak, to će biti lakše pronaći pravog partnera. Zamislite da vas upravo sada traži vaša srodna duša. Dobra vest je da je ona već u potrazi za vama, tako da joj samo olakšajte da vas pronađe.

Autor: Jovana Nerić