AKTUELNO

Znate li žene koje su toliko šarmantne da svi padaju na njih, čak i do te mere da druge žene ne osećaju zavist prema njima, već im nedostaje malo da se i same zaljube u njih?

Dakle, otkriveno je da takve zavodnice dele određene karakteristike.

Autentičnost

Svi se trudimo da se predstavimo u najboljem svetlu, ali postoji tanka granica između izražavanja sebe i lažnog prikazivanja. Umesto glume, budite autentični i pokažite zadovoljstvo sobom, ne obazirući se previše na tuđe mišljenje. To samopouzdanje je neodoljivo i razlikuje žene poput Monike Beluči od drugih koje možda fizički privlače, ali nedostaje im taj "neuhvatljivi faktor".

Moć pogleda

Žena koja ume da koristi pogled može postići čuda. Velike zavodnice nikada ne skrivaju svoje poglede. One znaju da oči govore više od reči i koriste ih efikasno.

Humor

Humor je ključan za šarm. Žene koje se smeju i šale na svoj račun privlačne su jer su autentične i neopterećene sitnicama poput izgleda tokom smeha.

Inteligencija

Pamet i inteligencija su takođe važni. Zavodnice su svesne svoje inteligencije i ne boje se da je pokažu. One znaju da prava osoba ceni njihovu snagu ličnosti.