AKTUELNO

Hotel TALIA (nekadašnji hotel VOJVODINA) nalazi se u najlepšem centralnom delu Igala, udaljen na oko 50 m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati poznata hercegnovska promenada.

Hotel je opremljen i pogodan za prijem svih tipova gostiju, organizovanje konferencija i seminara, umetničkih kolonija, kao i različitih vrsta proslava i okupljanja. 

Lokacija hotela TALIA pruža gostima mogućnosti za osmišljavanje i ispunjavanje slobodnog vremena kroz brojne izlete kako u neposrednom okruženju, tako i širom Crne Gore i regiona, upravo zbog blizine međunarodnih aerodroma Tivat i Podgorica u Crnoj Gori i Dubrovnik u Hrvatskoj, kao i ekskluzivnih marina Portonovi Resort i Porto Montenegro za goste koji dolaze svojim plovilima.

Foto: Ustupljene fotografije/Hotel Talia

Gostima su na raspolaganju luksuzno opremljeni restoran i barovi koji se nalaze u sklopu hotela - Pool Bar, Lobby Bar i Lounge Bar. Za rekreaciju i opuštanje hotel nudi teretanu i Spa Centar sa saunom, turskim kupatilom i sobom za masažu.

Foto: Ustupljene fotografije/Hotel Talia

Prijatan, miran i komforan ugođaj pruža terasa hotela koja gleda u dvorište i veliku baštu prekrivenu travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem među kojim se izdvaja i drvo kanfor, jedinstveno drvo u Crnoj Gori. U raskošnom dvorištu hotela TALIA nalazi se i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, a za najmlađe goste tu su novo dečije igralište, igraonica i bazen.

Foto: Ustupljene fotografije/Hotel Talia

Hotel TALIA se sastoji od dva hotelska kompleksa - objekat A sa 4* i objekat B sa 3* koji su međusobno spojeni. Objekat A raspolaže sa 92 jedinice (od toga 52 jedinice u objektu A - superior sobe 4* / superior apartmani 4* i 40 jedinica u objektu B - standard sobe 4*). Objekat B, kategorisan sa 3*, raspolaže sa 72 jedinice - standard sobe 3* / standard apartmani 3*.

Autor: Pink.rs