AKTUELNO

U svom postu, uporedio se sa likom iz filma "The 40-Year-Old Virgin" iz 2005. godine, opisujući svoje iskustvo i objašnjavajući zašto još uvek nije zainteresovan za intimne odnose.

Objasnio je da nikada nije ozbiljno razmišljao o vezama ili seksu s ženama. Iako je imao kratke veze u prošlosti, nikada nije osećao potrebu da nastavi sa njima ili da se obaveže. Ova njegova nezainteresovanost datira još od puberteta.

"Moji prijatelji su stalno govorili o devojkama, ali ja sam to posmatrao sa racionalne strane. Pitao sam se zašto bih se vezivao za nešto što verovatno neće opstati", napisao je muškarac. Otkrio je da je ovaj način razmišljanja nastavio i tokom fakulteta, gde je imao povremene veze, ali nikada nije osećao pravu privlačnost prema njima.

"Iako su mi se sviđale na početku, brzo bih izgubio interesovanje. Uočio sam da se to obično dešavalo već tokom prvog sastanka", objasnio je. Iako nikada nije imao problema s pronalaženjem partnerki, muškarac uživa u svojoj slobodi i ne želi da se obavezuje ni na šta.

"Iako putujem dosta i uživam u samom sebi, ne osećam potrebu za vezom", zaključio je, prenosi "Dejli mejl".