AKTUELNO

Mislite da ste otkrili neki pokret ili pozu koja će raspametiti svaku ženu koju odvedete u krevet? Nije loše, ali imajte na umu da su žene vrlo složene i da takvi trikovi ne deluju uvek, dok postoje mnogo jednostavnije stvari koje ih pale.

Evo što je o tome što ih najviše pali kod muškarca otkrilo 13 stvarnih žena:

1. Ruke

Preciznije: Područje od vrha prstiju do lakta. Na primer, ruke vozača, nonšalantno naslonjene na volan. Ruke nepoznatog muškarca koji svira kontrabas… Između pogleda na muške ruke i rečenice: ‘Uzmi me’, kod mene je vrlo tanka granica, kaže Erika (22). Naravno, ne treba zaboraviti ni na sve ono što s rukama možete raditi kad smo sami.

2. Brada

Uredna, čista i mirisna muška brada. Ima nešto tako toplo i nežno u trenutku kad se obrazom naslonim na muškarčevu bradu. To je tako intiman trenutak za mene i uvek se osećam posebno u takvim trenucima, kaže Bri (22).

3. Raščupan od buđenja

– Jako me pali kada moj dečko hoda oko mene u boksericama ujutro dok se sprema na posao. Obično je još raščupan i još mu se spava. Verovatno je stvar u tome da smo oboje tada sasvim prirodni i jednostavni, pa sve miriše na sirove strasti, kaže Heder (23).

4. Pogled u oči

Dugotrajan kontakt očima, pun topline, razumevanja i ljubavi, dok mu pričam o problemu koji me muči, ili svojim osećanjima. Time pokazuje da zna o čemu pričam i koliko mi je to važno. Međutim, tanka je linija između toga da se to pretvori u buljenje – treba znati da prepoznate trenutak kad treba da skrene pogled, zagrli me i uradi nešto lepo, kaže Olivija (23).

5. Nespretni ples

Ako je čovek spreman da izađe na plesni podijum i osramotiti se smešnim plesnim pokretima – zovite me! Totalno je kul da muškarac odbaci granice i spreman je da me nasmeje da bi me osvojio. Mnogo je lakše s takvim muškarcem nego s onim koji sve shvata ozbiljno, kaže Holi (21).

6. Doteran muškarac

Totalno me pali muškarac koji je dobro obučen, što uključuje i one u odelu, iako odelo nije presudno. Sasvim prosečan muškarac koji se pažljivo doterao postaje zgodan i može me izbaciti iz cipela, kaže Sara (24).

7. Puloveri, šalovi i kape

Volim kad zahladi, pa se muškarci oblače slojevito. Privlače me muškarci koji su organizirani i mogu preuzeti svoj život u svoje ruke, pa zamišljam kako kombinuju odeću da bi im bilo udobno i toplo. Štaviše, volela bih da mogu da se zavučem pod kaput takvog muškarca i ušuškam u toj toplini, kaže Maia (22).

8. Dobar prema ljudima

Ako muškarac ohrabruje i podstiče druge, to je znak da ima puno drugih, vrlo seksi atributa: pozitivan je, smiren, uživa u svojoj karijeri i iskreno je zainteresovan za uspeh drugih. Zaključak se nameće sam po sebi: Zadovoljan je sobom i čini svet boljim mestom za život. A to je tako privlačno – kaže Rebeka (29).

9. Kad razgovara da bi razgovarao

Volim kad je muškarac zainteresovan za razgovor i pokazuje da uživa u njemu, bez seksualnih aluzija ili očitih namera da to odvede u tom pravcu. Atraktivno je kad muškarac može učestvovati u inteligentnom razgovoru, kaže Medi (23).

10. Dubok i hrapav glas

Treba li reći još nešto o tome, osim da to odaje utisak da je muškarac snažan i ozbiljan, kaže Keri (26).

11. Ako zna s rukama

Ako zna da nešto popravi po kući, poput vrata ormara koja zapinju, slavine koja curi, da ne govorimo o tome ako zna očistiti računar od virusa. To je tako ‘muški’,. slatko i seksi, kaže Ejmi (32). Ukratko, ako želite da zapalite ženu, pokažite joj alat u garaži.

12. Siguran u sebe

Muškarac koji se naslanja na svoj skupi automobil, pokazuje skupo odelo ili razvijene mišiće često je zapravo naporan. Međutim, onaj koji sedi sa strane i ne pokušava da se ističe tako je seksi! To pokazuje da je siguran u sebe i ne oseća potrebu da se pokazuje, kaže Mariel (29).

13. Kad je strastven

Kad muškarac slikovito govori o stvarima koje ga raduju i koje voli, ja se rastopim. Jednom sam predložila momku da izađemo na sastanak nakon što mi je oduševljeno pričao o motivacionom pismu za koledž koji je upisao. Moram priznati da mi je izbor koledža bio malo čudan, ali razumete šta mislim – strast me ponela, kaže Erin (25), u anketi za Men’s Health. .

Autor: