AKTUELNO

Na osnovu toga ko koju životinju najviše voli, može dosta da se zaključi o karakteru te osobe.

Ovih devet životinja često se ističu kao najomiljenije među ljudima. Da li i vi preferirate neku od njih?

Mačka

Osobe koje vole mačke opisane su kao pametne, promućurne, s visokim idealima i spremne za avanture. Imaju malo strpljenja za tradicionalne ideje.

Pas

Vlasnici pasa su umiljati, lojalni i spremni da učine sve za svoje voljene. Ispod često čvrstog spoljašnjeg izgleda krije se srce od zlata.

Kit

Oni koji vole kitove imaju veliku sposobnost introspekcije i samokritike. Društveni su, uživaju u druženju i otvoreni su u izražavanju svojih mišljenja.

Panda

Osobe koje vole pande opisane su kao nežne i kreativne duše, koje više vole spontanost u životu nego ozbiljnost. Ponekad su neozbiljne i neorganizovane, ali se to pripisuje njihovom umetničkom karakteru.

Gorila

Vlasnici koji vole gorile često su energetični, neposredni i vole izazove. Njihove najbolje osobine često uključuju nestrpljivost.

Papagaj

Oni koji vole papagaje su odlični govornici, rečito izražavaju svoje mišljenje i ostavljaju dobar utisak. Takođe su sposobni izolovati se od negativnih energija.

Vuk

Osobe koje vole vukove opisane su kao plemenite, odlučne i teže višim standardima. Imaju visok nivo samopouzdanja i često ostvaruju svoje ciljeve.

Lisica

Vlasnici lisica smatraju se nezavisnima, pametnima i odlučnima. Često imaju strategije za postizanje ciljeva i postižu uspehe u životu.

Delfin

Osobe koje vole delfine imaju afinitet prema lepom, visoke estetske standarde, inteligentne su i društvene. Smatra se da se s njima najbolje provodi, a muškarci s ovim ljubimcem često su srdačni, piše 24sedam.

Autor: