AKTUELNO

Devojka koja je otišla na sastanak sa dečkom nije ni mogla da nasluti koliko će sve loše proći a mnoge je začudilo što odmah nije ustala ili mu bar sasula piće u lice.

Naime, jedna korisnica Tik Toka snimila je kratak video o najgorem sastanku na koji je ikada otišla i na snimku pokazala momenat ubog kog su joj se srušile sve nade u vezi momka koji je sedeo preko puta nje.

Muškarac sa kojim je bila na sastanku je otišao u toalet, a nepoznati čovek je iskoristio priliku i dodao joj papirić: "Beži devojko, spašavaj se"

Uz komentar: "Volela bih da se šalim" ona je pokazala detalj koji je bio presudan a koji bi, ruku na srce mogli da zapaze samo pravi detektivi.

Baš tako su mnogi i prokomentarisali, kako bi mogla da radi za policiju jer je uočila u odrazu naočara muškarca koji je sedeo preko puta nje šta zapravo gleda na mobilnom telefonu. Dok su oni bili na sastanku za koji ona nije ni slutila da ide u potpuno pogrešnom smeru, on je pogledao u svoj mobilni. Čim je uočila u njegovim naočarima odraz sadržaja ekrana, shvatila je koliko ima sati - on je gledao profile drugih žena na aplikaciji za pronalaženje partnera!

Oni koji su videli njen snimak na Tik Toku pisali su joj da je trebalo odmah da ustane i ode, a mnogi su hvalili njeno "oko sokolovo".

@hangoversteer

I wish I was kidding. #fyp #inlove #bumble @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb

♬ original sound - hangoversteer

Autor: