AKTUELNO

Jedna žena ostala je u šoku kada je njen suprug odlučio da je napusti - jer je video da je gledala filmove za odrasle na svom telefonu. Par je bio u braku četiri godine, a zajedno su proveli skoro deset.

Opisala je njihovu vezu kao "veoma otvorenu", ističući da su se svađali oko stvari poput obaveza oko kuće i loše komunikacije, ali da nikada nisu imali "veće probleme".

Međutim, sve se promenilo kada je on uzeo njen telefon da "potraži lozinku za servis za strimovanje" koja je bila na njenom "iCloud-u" - i naišao je na filmove za odrasle koju je gledala u tajnosti.

Šokantno otkriće i otvorena komunikacija

Ona je objasnila da su bili u periodu bez intimnih odnosa i da nije mnogo razmišljala o tome jer su imali puno stresa na poslu i porodičnih problema - ali je "ponekad gledala filmove" kada suprug nije bio tu, obično na svom telefonu.

Foto: Pixabay.com

Ona je navela da je situacija postala "veći problem" jer je on otišao da boravi kod svojih roditelja, koji su nekoliko sati udaljeni od njihovog zajedničkog doma. Rekla je da se oseća kao da se on ponaša kao da je prevarila ili nešto slično, ističući da joj je srce slomljeno, piše "Miror".

Njena otvorenost o problemu i iskrenost u vezi sa svojim osećanjima jasno su istaknute u ovom slučaju. Očigledno je da je pitanje samopouzdanja igralo ključnu ulogu u ovoj situaciji, što njen partner očigledno u ovom trenutku nema. Međutim, njegova reakcija na ovaj događaj ukazuje na dublje nesigurnosti koje su možda prisutne u njihovom braku, a koje su tek sada došle do izražaja.