AKTUELNO

Da li možete da pretpostavite koje se prilike najčešće završavaju seksom?

I sada neko negde vodi ljubav i to je izvesno, kao i to da se svake sekunde neko rodi i umre na planeti Zemlji. Ipak, naučnici su predstavili tačne podatke koji su dani u godini najverovatniji za gužvanje posteljine.

Velika studija, SKYN Condoms Millennial Sex Survey iz 2015. godine, ispitala je 5.117 ljudi starosti od 18 do 34 godine o svakom najsitnijem detalju njihovog seksualnog života. Tu se našlo dosta zanimljivih odgovora koji su kasnije prikazani javnosti.

A na pitanje o godišnjim prigodama koje su se najčešće slavile seksom, najčešći odgovor bio je rođendanski seks. To je reklo neverovatnih 79 odsto milenijalaca kojima se ovaj trend jako dopada.

Na drugom mestu je Dan zaljubljenih sa 73 odsto, dok su godišnjice (67 odsto) i praznici (63 odsto) zaokružili treće i četvrto mesto. I na kraju, moglo bi vas iznenaditi da nisu svi zaposleni za Novu godinu – otprilike polovina, ili 58 odsto vodi ljubav umesto dočeka.

Ipak, nije dobar samo slavljenički seks, izgleda da milenijalci vole i seks pomirenja. Studija je takođe pokazala da je 55 odsto ispitanika izjavilo da je imalo seks pomirenja nakon žestoke svađe, piše Maxim.

#vođenje ljubavi