AKTUELNO

Nedavno objavljena studija u kojoj je učestvovalo 1.500 učesnika iz Kanade objavljena je u „Novine o seksualnoj medicini“, objašnjava o čemu muškarci najčešće maštaju dok se samozadovoljavaju.

Rezultati su bili i više nego iznenađujući.

Ovo su 9 najčešćih muških fantazija:

- 64 odsto njih izjavilo je da mašta kako ih poznanica zadovoljava rukom

- 48 odsto je reklo da razmišljaju o tome da dodiruju neku nepoznatu osobu u javnom prevozu

- iznenađujući podatak je da je bilo i onih koji su priznali kako bi voleli da partnerka urinira po njima i tako se izjasnilo njih 10 odsto.

- Kada je obrnuta situacija u pitanju i da bi voleli da su oni ti koji uriniraju po telu partnerke mašta 9 odsto muškaraca.

- Iako se svega 12 odsto muškaraca izjasnilo da su homoseksualci ili biseksualci njih 16 odsto priznalo je da mašta kako gleda dva muškarca tokom seksualnog odnosa.

- najveća fantazija za 29 odsto muškaraca je da ejakulira po telu partnerke

- mazohističke pretenzije ima 30 odsto njih i oni su rekli kako fantaziraju o tome da su prisiljeni na seks

- iako će ovo mnogim damama zvučati nerealno 52 odsto muškaraca se izjasnilo da im je najveća fantazija tokom masturbacije masturbacije sa ženom koja ima male grudi.

- iako sve ovo deluje kao maštanje i nerealna situacija, rezultati su pokazali da su se muškarci u istraživanju radije opredelili za osobe koje poznaju nego za neke izmišljene ili javne ličnosti, prenosi Ženski magazin.

Autor: