AKTUELNO

Seks je jedna od najintimnijih radnji koje možemo imati s nekom osobom i zbog toga je sasvim prirodno da brinemo o nizu različitih stvari. Brinemo izgledamo li im dobro, primećuju li te čudne strije ili misle da nismo dobri u krevetu.

Jeste li se ikada zapitali šta muškarci primećuju u krevetu? Primećuju li zaista te male stvari koje žene zabrinjavaju? Evo koja je istina iza onoga šta muškarci zapravo primećuju u krevetu i treba li da se zabrinete, piše Your Tango.

Vaše mane

Da, vidi rolnice na trbuhu, da, vidi strije, pa čak i vaše akne. Ali, ne govori ništa jer ga nije briga za te sitne nesavršenosti. Vi ste mu dovoljno dragi da ima seks s vama i to zapravo sve govori. Vi ste divni u njegovim očima.

Vaša stegnutost

Zapravo je jako retko videti istinski opuštenu vaginu, ali možete poboljšati svoj stisak tamo dole putem Kegelovih vežbi ako ste pod stresom zbog toga.

Vaša donjafrizura

To je naročito istinito kada je u pitanju oralni seks. U najmanju ruku, istuširajte se i uredite dole. To će učiniti stvari prijatnijima za njega i vas.

Vaša reakcija na njihove mane

Primetiće ako rukama pređete preko njegovih ožiljaka ili akni. On zna, i do neke je tačke prilično uobičajeno videti muškarca kako polako postaje vrlo svestan toga, a samim time i nesiguran. Zato, ako možete, zanemarite i njegove mane. Niko od vas dvoje nije savršen.

Koliko vam se sviđaju

Žele da znaju da su poželjni i žele da znaju da želite da budete s njima. Ako izgledate kao da upravo sedite u zubarskoj stolici, primetiće to i povući se.

Koliko uživate u seksu

Muškarci primećuju koliko stenjete, izvijate leđa, ali i vaše orgazme. A, oni i uživaju u tome. Ako ne pravite mnogo buke ili samo pravite izraze lica koja izgledaju dosadno, verovatno više neće hteti da spava s vama.

Posebne veštine

Znate onu neverovatnu stvar koju možete da uradite svojim jezikom? Da, primetiće to, obožavati, a i setiti se toga kasnije kad budu razmišljali o vama. Ako ste prava rok zvezda u krevetu, nemojte se suzdržavati: uvek će čuvati tu uspomenu… i pokušati ponovo da spavaju s vama.

Vaša omiljena ‘mesta’

Svaka žena je drugačija. Muškarac će hteti da zna šta volite, gde volite da vas se dodiruje i sve moguće fetiše koje biste mogli da imate.

Vaš trud

Muškarci ponekad završe sa ženama koje se jednostavno ne trude previše u krevetu. Ako želite da budete sjajni u krevetu, preuzmite inicijativu i uradite neke stvari kako biste mu ugodili. Zaista ne traže puno, samo da pokažete da ste zainteresovani i voljni da učestvujete, prenosi Večernji list.

Emocije koje imate nakon seksa

Muškarci žele da se osećaju dobro nakon seksa. Oni žude za intimnošću i maženjem baš kao i vi. Ako do toga ne dođe, moguće je da više neće hteti da spava s vama ili se neće osećati najprojatnije.

Autor: