AKTUELNO

Žene obožavaju da se ljube, ali usta nisu jedino mesto na ženi koje žudi za muškarčevim poljupcima. Žene vole ljubljenje jer je ono znak intimnosti i bliskosti pa vam neće zameriti ako ih ljubite možda i više nego je potrebno.

Zato, ako želite da se zbližite kao par, ovo su delovi tela žene koja treba ljubiti.

Vrat: Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najlepše je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Donji deo leđa: Ljubljenjem tog područja možete seksualno uzbuditi ženu jer iz toga mesta kreću svi nervi genitalija.

Čelo: Ljubljenje u čelo neće je sigurno seksualno uzbuditi, ali ćete joj tako pokazati da je volite.

Prsti: Na završecima prstiju nalaze se brojni nervi zbog čega su osjetljivi na dodir. Kada tokom seksa sisate ili ližete prste, uzbuđenje se može samo povećati.

Bradavice: Ljubljenjem bradavica oslobađa se hormon oksitocin, poznat i kao hormon ljubavi, a bradavice su kod nekih žena povezane i s genitalijama pa ljubljenjem možete poslati signale u njen klitoris.

Uši: Uši mogu biti jako osetljive zbog toga jer se u njima nalaze završeci brojnih nerava. Osim što ćete ih ljubiti, šapućite joj nešto na uho, to će je još više uzbuditi.

Klitoris: U klitorisu se nalaze završeci 8000 nerava, dok se na penisu nalaze završeci njih 4000. Više od toga i nije potrebno reći.

#ljubljenje