AKTUELNO

Začepljenje krvnih sudova opasno je po život. Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti. Ovaj stari nemački recept očistite holesterol s krvnih sudova, efekt ćete osetiti već nakon 10 dana konzumacije.

Čišćenje krvnih sudova

Kako bi očistili krvne sudove, ljudi obično posežu za lekovima. Ali onda dođe do opterećenja rada jetre i bubrega. Kako biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tom ne oštetite druge organe, pokušajte s ovim receptom.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno sužene.

Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.


Osim toga, mozak znatno pati, a krvni tlak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

Kako bi očistili krvne sudove, mnogi posežu za lekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega. Postoji još jedna mogućnost, a to je tradicionalna medicina.

Recept za čišćenje krvnih sudova prirodnim putem

Ovaj stari nemački recept precizno čisti holesterol s krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

4 cela limuna;

kriška korena đumbira;

2 litra vode;

4-5 čena belog luka;

2 kašike meda.

Priprema:

Temeljno operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i isecite na tanke kolutove. Đumbir i beli luk očistite, iseckajte u blenderu ili sameljite na mlinu.

Stavite limun u šerpu zapremine 3 litra ili više. U posebnoj šerpi, prokuvajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite beli luk, đumbir i med. Sve dobro izmešajte pa dodajte u šerpu s limunom.

Ostavite da sve ključa 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra. Sada je napitak spreman.

Kako se koristi:

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100 ml ujutro i isto toliko naveče. Lečenje traje oko 3 nedelje.

Napravite pauzu od nedelju dana pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak.

Efekt ćete osetiti već nakon 10 dana. Ovaj napitak čuvajte u frižideru, prenosi Stil Kurir.

Autor: