AKTUELNO

Ako ste se našli u situaciji da vam ljubavna veza prolazi kroz teškoće ili ste se udaljili od osobe koju volite, važno je da shvatite da to ne mora nužno da znači i kraj ljubavi. Moguće je da ste jednostavno umorni jedno od drugog i da ste se zato udaljili.

Ključ je da se zajedno suočite s izazovom i zajedno zaronite u sećanja, prisećajući se trenutaka sa početka veze. Razgovarajte otvoreno o ovim uspomenama o videćete kako se pozitivno raspoloženje vraća. Ali, najvažnije je da govorite o problemima koji su se pojavili.

Ako to ne pomogne, može biti od pomoći razmišljanje o pauzi. Fizička distanca može delovati kao olakšanje ili najteži period u životu, u zavisnosti od stvarnih osećanja.

Ukoliko imate mogućnosti, razdvojte se na neko vreme. Ne žurite da se vratite ako osećate da vam nedostaje partner.

Razmislite o razlozima zašto ste odlučili da raskinete ili da se odselite. Ostavite vremena da otkrijete prava osećanja vašeg partnera.

Ako je ljubav i dalje tu, možete razmisliti o ponovnom povezivanju. Važno je biti iskren prema sebi nakon raskida, čuvajući svoje samopoštovanje.

Odnosi se grade uz pomoć oba partnera, a komunikacija je ključna. Bolje je skinuti ružičaste naočare i otvoreno izraziti svoja osećanja nego se suzdržavati i tako sprečiti da negativnost raste. Zapamtite, ne postoji prepreka koja može sprečiti povratak onoga ko istinski voli.

#Ljubav

#kriza