AKTUELNO

Autorka bloga Minjina Kuhinjica predlaže šta da pripremite danas.

Potrebno:

8 paradajza

100 g crnih maslina

1 crni luk

šoljica graška

šoljica kukuruza šećerca

so

biber

ulje

Foto: Minjina Kuhinjica

Testeninu skuvati po uputstvu sa pakovanja. Paradajz izdubiti i pripremiti za punjenje.

Na malo ulja propržiti isečeni crni luk, grašak i kukuruz. Dodati izvađenio deo od paradajza i još malo propržiti. Dodati skuvanu i oceđenu tetsteninu, masline isečene na četvrtine, posoliti i dodati biber. Napuniti paradajz, staviti u pekač u koji smo sipali 2-3 kašike ulja. Peći 15 minuta na 180 °C.

Napomena: imala sam malo slanine koju sam na ulju propržila i dodala filu, ali ako pravite ovo u vreme posta, slaninu izostavite.

Autor: Minjina Kuhinjica

#Minjina Kuhinjica

#Recept

'