AKTUELNO

Jedna žena je nedavno podelila svoju neobično efikasnu metodu očuvanja dugotrajnog svežeg mirisa odeće na društvenoj mreži, privlačeći pažnju mnogih korisnika. Ovaj genijalni trik jednostavan je za primenu i zahteva samo nekoliko osnovnih sastojaka.

Prvo što je učinila bilo je uzimanje tri paketa sunđera za pranje posuđa i omekšivača po sopstvenom izboru, birajući miris koji joj najviše odgovara. Nakon što je pažljivo isekla sunđere na polovine, spremila je plastičnu posudu i pažljivo sipala pun čep omekšivača u nju. Dodala je čašu vode u posudu, potopila sunđere u ovu mešavinu, a zatim ih pažljivo rasporedila među mokrim vešom u mašini za sušenje.

Jedna od ključnih prednosti ovog trika je što možete ponovo koristiti sunđere, a jedino što treba da uradite nakon svakog ciklusa sušenja je da ih dobro ocedite pre nego što ih ponovno stavite u sušilicu. Ovo je veoma praktičan način da garderoba ostane mirisna i sveža znatno duže nego inače.

Nakon što je ovu jednostavnu tehniku podelila na društvenoj mreži, mnogi korisnici su je isprobali i bili su oduševljeni rezultatima.

#garederoba

#veš