AKTUELNO

Često se govori o tome da li postoje neki pokazatelji kakav je neko ljubavnik pre nego što to proverite i u praksi. I izgleda da žene ipak znaju.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove sa kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dostizale vrhunac.

Tako je ovo istraživanje obuhvatilo žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku, jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da bolju ocenu daju svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu.

I kada su izanalizirali njihove odgovore istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale – sa muškarcima koji imaju smisla za humor.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim.

Ključ je u komunikaciji između partnera, a ona je na kraju najvažnija i za dobar seks, prenose mediji mišljenje stručnjaka.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i ispod jorgana.

Muškarci sa ovim kvalitetima pokazali su veće interesovanje za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.