AKTUELNO

Posle skoro četri decenije braka, Dejvid (62) je doživeo to da je primoran da spava u drugom krevetu, a sve to zbog jednog malog psa čivave

Šeron Kuk (57) iz Velike Britanije uradila je krajnje neobičnu stvar. Ona je “izbacila” iz kreveta svog muža da bi napravila mesto za svog psa.

Posle skoro četri decenije braka, Dejvid (62) je doživeo to da je primoran da spava u drugom krevetu, a sve to zbog jednog malog psa čivave.

Šeron je priznala da je muža isterala iz kreveta pre osam meseci, nakon što mu se smučilo da postelju svake noći deli sa čivavom Tili. Šeron je izjavila da je njena ideja bila da ubuduće spavaju u odvojenim krevetima.

– Tili se se uvlačila između nas i Dejvidu je to dosadilo. Uvek je bio protiv toga da pas spava u krevetu. Tili je ranije spavala sa našim sinovima, ali oni su sada odrasli i vode svoje živote, pa je Tili došla u naš krevet – rekla je Šeron.

Kako će se ovo odraziti na njihov brak, ostaje otvoreno pitanje, ali je sasvim izvesno da za sada jedna mala čivava vodi 1:0 protiv “glave kuće”, Šeroninog muža Dejvida.

Autor: