AKTUELNO

Nećemo lagati da izgled nije važan, međutim, postoje neke stvari zbog kojih su neke žene prosto neodoljive, čak i kad nisu vanserijske lepotice.

Sigurno ste i vi sreli neku ženu koja nije naročito lepa, ali joj se muškarci bukvalno bacaju pod noge, dok ona korača samopouzdano i sa osmehom.

Stručnjaci izdvajaju dve ženske osobine kojima nijedan muškarac ne može da odoli.

1. Sreća

Osobe koje su pozitivne, nasmejane, imaju pozitivnu perspektivu i trude se da budu optimistične čak i u negativnim situacijama, svakako su privlačnije od pesimista, tvrde istraživanja. Žena koja zrači srećom širi lepu energiju koja osvaja, u njenom društvu se osećate prijatno. Sreća emituje jedinstvene vibracije koje vas podstiču da kažete – “Želim ovu osobu kraj sebe!”

2. Samopouzdanje

Kada je žena samouverena ona se ne plaši da podeli svoje mišljenje i da živi život punim plućima. Takve dame su nezavisne, znaju šta žele i razvijaju ljubav prema sebi i najčešće ostavljaju neizbrisiv trag u životu muškarca. A one ostaju svoje i verne sopstvenoj prirodi.

Nikada se neće menjati zbog drugih, a u odnosu sa njom očekuje vas stalni razvoj. Ona teži odnosu u kojem su dve osobe dosledne sebi, a međusobno se podržavaju i podstiču da budu još bolje. Rad na sebi i razvijanju ovih osobina doneće vam uspeh ne samo na ljubavnom planu, već može podstaći poboljšanje na polju karijere i povoljno uticati na mentalno zdravlje i kvalitet života.