AKTUELNO

Pitanje začeća i mnogobrojni problemi koji se javljaju prilikom ovog poduhvata sve su češće teme o kojima se svakodnevno spekuliše. Iako je ovo jedan od težih problema sa kojima se parovi koji žele dete susreću, postoji nekoliko rešenja koja mogu dovesti do uspešne trudnoće. Ipak, potrebno je posedovati veliko strpljenje i biti spreman na brojne korake koji će uslediti pre ostvarivanja trudnoće.

Kao jedan od najefikasnijih rešenja prilikom nemogućnosti začeća za žene koje su starije od 40 godina izdvaja se donacija jajnih ćelija. Ovaj proces vantelesne oplodnje može biti najpogodniji u različitim zdravstvenim situacijama, te je stoga važno sagledati sve mogućnosti, kako biste došli do najbolje odluke za vaš slučaj. Iako uspeh ovog procesa zavisi od mnoštva faktora, donacija jajnih ćelija predstavlja jedan od najsigurnijih izbora ukoliko želite da ostanete u drugom stanju i nakon 40 godine života.

Zašto odabrati Link4MED koordinatora?

Ukoliko se odlučujete za donaciju jajnih ćelija, jako je važno da pažljivo odaberete kome ćete pružiti svoje poverenje da vodi vaš program lečenja i sa kime ćete sarađivati tokom čitavog procesa. Saradnja sa koordinatorom za programe vantelesne oplodnje i donacije jajnih ćelija i sperme Link4MED može biti korisna i efikasna iz više razloga.

Link4MED sarađuje sa više od 15 različitih klinika u čak 8 zemalja sveta. Zahvaljujući velikoj posvećenosti, kvalitetnom medicinskom osoblju sa kojima sarađuju i želji da se za svakoga ponaosob dođe do krajnjeg cilja, Link4MED već 6 godina pomaže svojim klijentima i pacijentima da odaberu adekvatan program i kliniku za vantelesnu oplodnju. Treba naglasiti da se svakom pacijentu pristupa individualno, što dodatno povećava šanse za uspešnu vantelesnu oplodnju.

Osim toga, Link4MED vam može ponuditi i potpuno besplatne konsultacije kada su u pitanju bilo kakvi problemi sa začećem koje imate. Na osnovu dostavljene medicinske dokumentacije, dobićete mišljenje stručnog tima, odnosno specijalista infertiliteta i embriologa o mogućim tretmanima. Link4MED je jedina agencija na ovim prostorima koja vam nudi potpunu koordinaciju i organizaciju celog programa na vašem jeziku, iz udobnosti vašeg doma.

Budući da svaki par ima specifičnu zdravstvenu istoriju i iskustva kada su u pitanju prethodni pokušaji VTO, Link4MED metodologija rada će omogućiti svima individualni plan lečenja. Na ovaj način svaki par će biti detaljno sagledan, i za svaki par posebno se daju saveti za poboljšanje plodnosti i terapija.

Ono što će vam posebno pomoći kada je u pitanju saradnja sa koordinatorom Link4MED jeste njihovo sjajno i odgovorno osoblje koje će vas uputiti u sve potrebne informacije, te nećete morati da brinete o tome da li ste nešto možda propustili. Ne treba preterano da razmišljate o papirologiji, samoj organizaciji i čitavom procesu koji vam sledi - Link4MED će sve to uraditi umesto vas.

Donacija jajnih ćelija u inostranstvu - siguran put ka začeću

Kada je u pitanju donacija jajnih ćelija u inostranstvu, treba imati u vidu da bolnice u inostranstvu ove programe vantelesne oplodnje sprovode više od 20 godina te da treba imati u vidu ovu vrstu iskustva i znanja prilikom odabira zemlje i bolnice u kojima ćete svoj program realizovati. Odgovornost i posvećenost stranih kompanija i klinika prilikom vantelesne oplodnje mnogima je donelo pozitivan ishod kada je ovaj proces u pitanju.

Link4med sarađuje sa mnogim zemljama širom Evrope kada je u pitanju proces vantelesne oplodnje sa donacijom jajnih ćelija. Neke od klinika sa kojima sarađuju na svakodnevnom nivou nalaze se u Grčkoj, Češkoj, Rusiji, Gruziji, Španiji, Slovačkoj, Albaniji, Bugarskoj i na Severnom Kipru. Važno je naglasiti da sve ove kompanije imaju više od 15-20 godina iskustva u radu sa programima donacija jajnih ćelija, što jasno govori o uspešnosti i trudu za koji se kompanije svakodnevno zalažu. Sve ove klinike imaju bazu donora jajnih ćelija i sperme, a svi su prošli detaljne zdravstvene preglede.

Klinike u inostranstvu nude svojim pacijentima različite opcije vantelesne oplodnje sa doniranim jajnim ćelijama, i mogu se opravdano pohvaliti sa procentima uspešnosti i do 80%. Inostrane klinike imaju u ponudi različite programe vantelesnih oplodnji, a nakon detaljnog pregleda i analiza biće odlučeno koja je najidealniji izbor za vas. Samo neki od programa jesu VTO sa doniranim zamrznutim jajnim ćelijama, VTO sa doniranim jajnim ćelijama iz svežeg ciklusa, program donacije jajnih ćelija sa garancijom, VTO sa deljenim jajnim ćelijama, VTO sa donacijom embriona i mnogi drugi. Svaki od njih ima svoje prednosti, a u zavisnosti od vašeg zdravstvenog stanja biće vam preporučeno kom programu ćete biti podvrgnuti.

Iako je samo pitanje vantelesne oplodnje teško i neprijatno za mnoge bračne parove, uz kvalitetnu pomoć i profesionalni tim ovaj proces može da prođe gotovo neopaženo.
Budući da Link4MED nudi potpuno individualan pristup svakom pacijentu, ovi koordinatori za vantelesnu oplodnju mogu biti idealan izbor za vas kao i za 300 pacijenata koje su do sada poslali u inostranstvo na lečenje.