AKTUELNO

Bele patike su odlične za gotovo svaku kombinaciju. Odlično se slažu sa gotovo svakom odećom, ali njihovo čišćenje prava glavobolja, zato će vas ovaj trik oduševiti.

Jedan momak po imenu Armen, poznat po svojim korisnim kućnim savetima, ovoga puta je svima sa belim patikama olakšao muke. On je podelio genijalan trik kako da ih na priordan način očistite, a sve što vam treba je krompir.

- Uzmite krompir, prepolovite ga, a zatim napravite još jedan mali rez ovako. Onda zgrabite jednu od svojih prljavih patika i protrljajte ravnu stranu krompira -počinje Armen da objašnjava u svom videu. Rezultat će vas oduševiti. Nakon malo ribanja krompirom dobićete blistavo bele patike. Kako dalje kaže, skrob i šećeri u krompiru pomažu da se prljavština otkloni. Prednost ovog načina čišćenja patika jeste što ne morate da koristite nikakvu hemiju, već je sve prirodno, bez toksičnih materija.

- Odbacite sve te proizvode sa toksičnim hemikalijama, uštedite novac i koristite krompir - rekao je on za kraj, dok su ljudi bili oduševljeni ovim trikom.

#Patike

#Pranje