AKTUELNO

Razvod može biti stresan i izolujući, pa zašto ne biste sebi priuštili jedan kvalitetan odmor kada se sve završi.

Nakon razvoda, možda ćete se osećati kao da želite da jednostavno pobegnete, možda biste želeli da uskočite u avion, autobus, voz ili čak samo da se odvezete negde... daleko.

Možda na neko od ovih mesta.

Kostarika

Ova prelepa zemlja je divlja i slobodna. Istraživanje prašuma, zip-lajn kroz šumske krošnje, ili čak samo opuštanje na prelepim plažama može biti upravo ono što vam treba da krenete dalje. Kostarika je siguran i pristupačan odmor, sa mnogo sjajnih hotela.

Tajland

Tajland nudi niz različitih stvari za razvedene. Od divljih zabava i luksuznog odmora na ostrvu, do sjajnih, ljubaznih meštana, Tajland je prilično jeftin za odmor, što je sjajno ako ste potrošili tone novca tokom razvoda.

Ne samo da je hrana ukusna, već ima mnogo toga da se uradi. Ako želite da idete u klubove u Bangkok, možete to učiniti. Da li biste želeli da istražite vikinške pećine ili da ronite na dah? Onda je putovanje na ostrvo Phi Phi obavezno. Postoji veliki broj hramova, palata i muzeja koje možete posetiti.

Sevilja

Sevilja je neverovatno živ grad koji je veoma gostoljubiv, što znači da se možete baciti u njegovu jedinstvenu kulturu i lako se družiti sa njegovim stanovnicima.

To je sve popularnija destinacija u Španiji, tako da postoji velika šansa da ćete moći da upoznate nove ljude koji su i sami na solo putovanju.

Prag

Prag je tokom protekle decenije imao brzi uspon kao jedan od najpopularnijih gradova u Evropi za turiste.

Lako je videti zašto! To je savršen spoj starog i novog, kombinujući zadivljujuću klasičnu arhitekturu sa bujnim noćnim životom. Kao sama osoba u Pragu, možete provesti dane šetajući tradicionalnim ulicama i pijacama i uživati u atmosferi grada.

Vegas

Šta se desi u Vegasu ostaje u Vegasu. Zainteresovani ste za žurke kao ludi? Onda bi Vegas mogao biti pravi izbor za vas. Ako ste za mirniju varijantu odmora, uvek možete rezervisati spa centar.

Ako ste muškarac koji je upravo izašao iz braka, možete uživati u predstavama, golfu ili provesti noć sa momcima. U Vegasu ima toliko toga da se vidi i uradi da je to san svake razvedene osobe.

Peru

Ako tražite avanturu i misteriju nakon razvoda, onda je Peru za vas.

Pešačite do Maču Pikčua i izgubite se u drevnoj istoriji. Uživajte u lepoti divljih prašuma i očaravajućim gradovima starih vremena. Takođe možete uživati u kulturi i kosmopolitskim gradovima, koji nude odličnu zabavu, umetnost, muziku i neverovatnu hranu.