AKTUELNO

Nakon duge i naporne nedelje, seks s partnerom mnogima je često poslednja stvar na pameti, međutim, ponekad se uopšte ne treba ni pomeriti za trenutak strasti.

Stručnjaci imaju rešenje i za one koji su malo lenji.

Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi doggy style, samo što u ovom slučaju žena leži na trbuhu, a ispod bokova ima jastuk (zato je i dobila naziv ležeći policajac).

Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema ženi za još veću intimnost. Takođe, može se pridržavati i za vašu zadnjicu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj karlice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-tačke. Ne može bolje od ovog...

Malo predigre nije naodmet

Ponekad vas strast toliko obuzme da vam predigra traje onoliko koliko vam treba da skinete odeću, možda i kraće. No, ruku na srce, niste baš uvek tako animalno napaljeni, a i bilo bi šteta zanemarivati predigru jer upravo ona čini seks boljim.

Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi čula i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može ići u stomak i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu, piše živim.hr.


#Ljubav

#SEX