AKTUELNO

Ibica, ostrvo na Sredozemnom moru, pravo je mesto za vas, ako volite lud provod. Ibica je poznata po svojim prelepim i netaknutim plažama koje će obožavati svaki turista.

Takođe je odlično mesto za ples i igru po ostrvu. Ako tražite nezaboravnu noć, pozovite svoje prijatelje u Privilege Ibiza, najveći klub na svetu. Nakon noći provedene u plesu, uputite se u mnoge oaze na ostrvu.

Ono što bi vaše putovanje na Ibicu moglo učiniti divnim i nezaboravnim je isprobavanje novih stvari. Glamping je danas veoma popularan, a možete ga doživeti i na Ibici. 

Klasični šator zvona okružen prirodom u Santa Eulalia del Rio.Nakon putovanja i zabave, možete se opustiti ovde i uživati u okruženju prirode.

Takođe ćete imati privatni pristup svom šatoru za zvono, što znači da ne morate da brinete da li će vas neko ometati tokom vašeg povlačenja.

Spoljni toaleti i tuševi su obezbeđeni za vašu udobnost, a postoji i priključak za struju ako vam je baterija prazna. Pored toga, možete koristiti viseće mreže ispod drveta kad god želite.