AKTUELNO

Kada je reč o seksu, vlada predrasuda da su muškarci uvek spremni na to da se skinu i krenu u akciju.

Činjenica – muškarci, nisu uvek raspoloženi za seks. Seks je sjajan i oni to nikada neće osporiti, ali nekad je sve što oni žele veliko točeno pivo ili dobra tura sna. Postoji stotinu razloga za to. Ovo su neki od najčešćih.

Pun je gasova

Ne, to nema veze sa vama. Jednostavno je pojeo nešto što mu smeta i ne želi da dođe u situaciju ga ispusti gasove u toku seksa sa vama jer je svestan da će to momentalno uništiti sve.

Previše je popio

Ukoliko muškarac misli da će seks da ispašta zbog količine alkohola koju je uneo u sebe, on će ga jednostavno preskočiti. Sutradan je uvek bolja opcija, kada su njegova čula opet u elementu.

San je jednostavno neophodan

Imao je naporan dan ili nedelju. Iako je misao o seksu sjajna, ona se takođe čini kao Olimpijsko takmičenje.

Bolovi

Vrat, leđa, šta god. Seks nije dobar ukoliko pokušavate da prikrijete bolove. U svakom slučaju možete da ga obradujete i kažete da se opusti, a vi da odradite posao zbog kog će vam se on sigurno sutradan zahvaliti. Znamo i kako.

Nije se istuširao

Nije stigao da se istušira posle teretane i svestan je da ćete vi to primetiti u trenutku čim se skine. A on se nada da nećete.

Oseća se nezadovoljno u svom telu

Muškarci to ne žele da priznaju, ali često osećaju kako njihovo telo ne izgleda dovoljno dobro. Prvenstveno njima samima. Kada se to desi, oni obećaju sebi da od sutra kreću u teretanu. A sutra uveče libido će već biti u mnogo boljem stanju.

Utakmica u toku

Fudbal je najčešći. Može da bude i basket da ne grešimo dušu. Sport ne ispašta zbog seksa. Možda na poluvremenu? 15 minuta je 15 minuta.

Posao

Veliki stres oko novog projekta na poslu. Ako odlazi u krevet sa mislima o poslu i tome kako sutra treba rano da ustane jer ima sastanak, on možda neće biti u raspoloženju, jer nije u stanju da se opusti. To što ne govori o svom poslu ne znači da o njemu ne razmišlja.

Zaigrao se sam sa sobom

Mislio je da ćete kasnije stići kući, ali niste. Recimo da je u pitanju samo loš tajming.

#Muškarac

#Seks

'