AKTUELNO

Beograd, jedini grad u Evropi koji je pozicioniran na ušću dve internacionalne reke, Dunava i Save. Nazivaju ga „kapijom Balkana.“ Zanimljiv je podatak da rečne obale Beograda iznose neverovatnih 200 kilometara, što je sigurno jedan od parametara koje su ga postavile na prvo mesto Srpske turističke destinacije.

Zašto je Beograd sve popularniji turistima?

Prestonica Srbije je jedna od najstarijih prestonica u Evropi koja je nadaleko poznata kao grad bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa, neverovatno gostoprimljivih Beograđana, uvek nasmejanih lepih ljudi, pozitivne enegrije koja se nalazi u svakom kutku, brojnih manifestacija, moćnih festivala, prebogatog sadržaja dnevnog i noćnog provoda, nautičkog turizma, a po stručnjacima portala Uswitch, drugi Evropski grad sa najboljom hranom. Beograd već godinama je u svetu popularan među hedonistima pa ga je to više puta pozicioniralo u raznim istraživanjima na prvo mesto gradova sa najboljim i provodom na svetu. Kriterijumi koji su ga postavili na te pozicije su bili izuzetno profesionalno ljubazno osoblje, radno vreme noćnih klubova, veliki broj klubova na vodi kao i znatno pristupačnije cene u odnosu na druge prestonice visoko pozicionirane po provodu.

Sinergija gore navedenog, dovela je do toga da je prema poslednjim procenama Turističke organizacije Beograda, samo za vreme novogodišnjih praznika, Beograd posetilo više od 100.000 turista, što daleko premašuje kapacitet smeštaja beogradskih hotela. Međutim, nije to osnovni razlog zbog kog se sve više ljudi odlučuje da za svoj smeštaj u Beogradu iznajmi stan na dan. U nastavku teksta navešćemo nekoliko prednosti od izuzetne važnosti zbog kog je izbor smeštaja po principu “stan na dan” iz godine u godinu sve popularniji.

Koje su to prednosti stana na dan u odnosu na hotelski smeštaj?

PRIVATNOST

Konkretno, u apartmanu boravite potpuno sami. Nema čekanja na recepciji, niti procedure kao kod „check in-a“. Imate apsolutnu slobodu u periodu svog boravka. Vaš smeštaj Vam je na raspolaganju 24h i niko Vas neće ometati. Nakon preuzimanja ključa od ljubaznog vlasnika, imaćete osećaj kao da ste u sopstvenom stanu. 

KOMFOR

Stan na dan nezavisno od strukture nudi daleko bolju opremljenost u odnosu na hotelski smeštaj. Svaki stan je moderno, a neretko i luksuzno uređen sa prijatnim ambijentom. Poseduje Sve što jedan stan treba: kablovsku televiziju, internet, veš mašinu, posteljinu, peškire, udobne krevete, trepezarijski sto, fen, i sl. Takođe, jedna od najvećih prednosti je što svaki stan na dan ima potpuno opremljenu kuhinju koja Vam omogućava da sami spremate obroke, što omogućava dodatnu uštedu ukoliko se odlučite da se hranite na taj način. Kada iznajmljujete stan na dan možete pronaći u ponudi čak i stanove sa nekim određenim Vama lično potrebnim stavkama, kao što su krevetac za dete, radna soba i sl. 

LUX SADRŽAJ

Ljubitelji welnessa za manju sumu novca od iznajmljivanja smeštaja u hotelima sa spa sadržajem, mogu u okviru svog odabranog apartmana na raspolaganju 24h imati svoj privatni spa centar u kom se mogu opustiti u bilo kom trenutku. 

Foto: www.freepik.com

LOKACIJA

Možda najbitnija stvar koja turiste opredeljuje za ovaj vid smeštaja je lokacija. Stanovi na dan se nalaze na teritoriji celog Beograda, a najpopularniji su stanovi na dan na Novom Beogradu, stanovi na dan u centru grada, kao i stanovi na dan na Vračaru. Vrlo često u bogatoj ponudi možete pronaći svoj kutak iz snova na lokaciji koja Vam je potrebna, gde nećete morati koristiti ni jedan oblik prevoza, već će biti dovoljno da prošetate. Ukoliko ste turista koji želi smeštaj u centru , ili da ste iz privatnih razloga vezani za neku zdravstvenu ustanovu , ili možda da ste poslovno na boravku, svoj smeštaj možete pronaći nekad i tik uz zgradu u kojoj obavljate svoje aktivnosti. 

Foto: Pixabay.com

CENA

Cena je faktor koji vrlo često utiče na izbor smeštaja. Na cenu iznajmljivanja, svakako utiču struktura, lokacija, opremljenost prema Vašim potrebama, ali ćete za manje novca sigurno dobiti bolje opremljen smeštaj koji kad uporedite sa hotelskim, prednost ćete uvek dati stanovima na dan. Osim što ćete uštedeti na najmu, dodatno imate mogućnost uštede na parkinu, prevozu, ishrani, piću, i sav taj novac ćete moći potrošiti na nešto što je Vama primamljivo, a nudi bogata ponuda Beograda.

Iznajmljivanje apartmana i stanova na dan postalo je već godinama trend. Osim prednosti koje su navedene, mladima je od izuzetne važnosti to što mogu precizno izračunati svoje troškove jer cena stana na dan koja im je saopštena je konačna cena i nema skrivene troškove. 

Tragom ovih informacija, potražili smo smeštaj u Beogradu sa najspecifičnijim zahtevima iznajmljivanja stana na dan, osim što smo pronašli izuzetno veliku ponudu na internetu, ljubazna dama koja nam se javila sa portala Stan na dan Beograd nam je brzo, precizno i konkretno dala sve potrebne informacije, pa smo saznali da preuzimanje ključa sa svim odgovorenim zahtevima možemo dogovoriti za manje od 15 minuta.

Dakle, ukoliko ste pažljivo razmotrili prednosti, i kao i mi proverili sve ove navode, sigurni smo da ćete prilikom Vašeg narednog putovanja u Beograd pronaći svoj omiljeni kutak mira u nekom stanu na dan. Želimo Vam ugodan boravak.

#stan

#stan da dan