AKTUELNO

Seks je intiman deo veze i mnogima je dosta neprijatno da započnu razgovor na tu temu, pogotovo ako nekome žele da upute neku kritiku. Bez obzira na to da li ste u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili odmah znate da će to biti veza za jednu noć, treba pažljivo da komunicirate i birate reči jer vrlo lako možete da povredite drugu stranu.

Naravno, stručnjaci kažu da ne treba prihvatati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari ne bis trebalo da izgovarate tokom seksa, prenosi Yahoo.

Kritikovanje tehnike

Reći nekome da nešto pogrešno radi uništiće njegovo samopouzdanje, slažu se stručnjaci. Vi zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom - recite šta biste voleli da probate, kako vam koja stvar odgovara.

Izgovaranje tuđeg imena

Gotovo uvek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti, pa je lako shvatiti da je ova greška nenamerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbegnite bilo kakva upoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o polnim bolestima

Ovo pitanje je zdravorazumsko, posebno ako je reč o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mesto gde bi trebalo da se ono postavi. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte pre nego što dođete do kreveta, u suprotnom ćete partneru poručiti da ga zbog nečeg što je uradio doživljavate promiskuitetnim.

Autor: