AKTUELNO

Zaljubljenost je jedan od najlepših osećaja koje ljudsko biće može da iskusi. Međutim, kada se zaljubimo, teško da možemo da znamo da li je baš on onaj pravi.

Niko ne može da garantuje ni za svoje, ni za tuđe emocije, kao ni da tvrdi da će prema nekome isto osećati i za godinu ili 10 godina.

Ipak, postoje znakovi koji vrlo jasno govore da je upravo on taj, a ovih 12 će vam razrešiti svaku sumnju.

Otkrivate mu stvari koje nikome niste rekli

Ovde se ne misli na "iskrenost" nakon koje čašice vina previše, već na želju da mu otkrijete intimne detalje iz svog života. To je znak da mu verujete, što je važna komponenta za uspešnu dugoročnu vezu.

Foto: Pixabay.com

Dopuštate da vas vidi u trenucima slabosti

Lako je biti srećan s nekim kada vam u životu cvetaju ruže. Ali, šta kada vam baš i ne ide sve od ruke? Imate li potrebu da vidite svog partnera nakon što vam je odbijena povišica ili vam je uginuo ljubimac ili ste naprosto imali loš dan? Partner bi, u takvim situacijama, trebalo da vam bude uteha, a ne teret.

Poštujete ga

Ne želite da ga promenite. Možda ima sitnica koje vas iritiraju, poput njegove omiljene i pocepane majice, ili gledanja crtanih filmova subotom ujutro, ali vam se sviđa takav kakav jeste.

Želite da ga upoznate sa roditeljima

Ponosni ste i želite da ga pokažete, umesto da neprestano tražite izgovore zašto se nije pojavio na dogovorenom ručku.

Možete da zamislite zajedničku budućnost
Ne morate da vežbate potpis njegovog prezimena uz svoje ime, ali, da li povremeno odlutate u mislima u zajedničku budućnost? Nije li ta budućnost predivna?


Ne plašite se da iznesete mišljenje koje se razlikuje od njegovog

Znate da će vas saslušati, iako se ne slažete s njim u mišljenju. Shvatiće vas ozbiljno, iako misli da niste u pravu.

Foto: Pixabay.com

Smejete se kada ste zajedno

Smeh je jedan od najjednostavnijih životnih užitaka.

Neverovatno vas privlači

Fizička privlačnost je važan element u svakoj zdravoj vezi. Ako on nije klasičan primer lepotana kakav vas je inače privlačio, a ipak vas privlači, to je samo dodatni znak da je onaj pravi.

Osećate se baš dobro pored njega

Ne mislite da morate da pazite šta govorite, niste nesigurni ni puni straha.

Niste previše ljubomorni

Ne dižete paniku kada izađe sa prijateljima ili čak prijateljicama.

Uz njega ste bolja osoba

On na vas deluje tako da se osećate pametnom, duhovitom, lepom i kreativnom. Osećate kao da se međusobno nadopunjujete i da iz vas izvlači ono najbolje.

On vas jednostavno razume

On je tako jednostavan. Osećate da razume neki iskonski deo vas koji ne možete da objasnite. To je topao, prijatan osećaj i treba da postoji među ljudima koji nameravaju da se venčaju.

#Ljubav

#veze