AKTUELNO

Iako mnogi muškarci vole da budu dominantni u krevetu, ipak ima i onih koji, makar povremeno, žele da žena preuzme kontrolu.

Ipak, oni neće uvek o tome otvoreno govoriti, a jedini način da saznate da li vašem muškarcu to prija jeste da pokušate sa tim.

Počnite suptilno, a dok budete prešli na poslednju fazu, on neće ni znati šta ga je snašlo.

Nema razloga ne verovati stručnjacima kako većina frajera sanja o ovome, pa su dobre šanse da je vaš dragi među njima.


Zaintrigirajte ga

U svom svetu fantazije on želi da ga iznenada napadnete. Ali ako to bukvalno učinite, samo će vrisnuti i rukama pokriti međunožje. Nazovite ga i recite mu da ćete ga "uzeti" gde i kad vam bude odgovaralo. Sama ideja će ga zaintrigirati, ali ako osetite imalo oklevanja, držite se proverene osnove - seksi poze vi ste gore.

Zaskočite ga

Sada možete da sprovedete plan u delo zaskočivši ga tamo gde to najmanje očekuje. Ako se bacite na njega, strasno ga poljubite i pružite mu oralni seks čim prođe kroz vrata, osećaće se poput plena vaše strasti. Osim toga pokazaćete mu da ste pustolovni i entuzijastični u vezi seksa s njim.
Profimedia

Naređujte mu

Zaigrano mu naredite da legne na krevet i bude miran dok s njegovim telom radite šta god vam se prohte. Ili vi lezite na leđa i dajte mu erotske instrukcije govoreći mu gde i kako želite da vas dira. On voli da se oseća kao da je tu u tom trenutku samo da bi vama pružio užitak i kada mu diktirate šta treba da radi, smanjuje se pritisak da sam mora da otkrije šta vas uzbuđuje.

Vežite ga

Kad se uveri da ste se stvarno bacilli na posao ubacite u igru lagano "ropstvo" - lisice nisu nužno potrebne. Jednostavno mu svojom rukom pridržavajte ruke iznad glave. Obožavaće to.

#fantazije