AKTUELNO

Marek Feko (47) uhvatio je svoju suprugu u preljubi tako što je čuo preko bebi monitora, koji je bio povezan na njegov mobilni telefon radi nadzora deteta. Sve se desilo dok je bio na poslu, preneo je Daily Mail.

Njegova supruga je naime zaboravila da isključi bebi monitor kad joj je u posetu došao ljubavnik, a taj trenutak nepažnje ju je koštao.

Kada je čuo šta se dešava, Marek je pobesneo i kao furija odjurio kući kako bi ih uhvatio na delu i suočio se s njima.

Ceo slučaj, koji se odigrao 31. oktobra, završio je na sudu, a prvi signal da ga vara, Marek je uočio pet meseci ranije, kada je video sumnjive poruke na ženinom mobilnom telefonu.

On je na sudu priznao da je sumnjao na aferu već pet meseci, ali je čekao pogodan trenutak kako bi je uhvatio na delu.

Prevareni muž je po povratku kući zgrabio nož, te počeo da juri ljubavnika koji je odmah pobegao, a ispostavilo se da je u pitanju njegov kolega.

Nakon što ju je uhvatio u prevari preko bebi monitora, Marek je uleteo u kuću i vikao: "Gde je?!" da bi potom ljubavnika svoje supruge pronašao zaključanog u njegovom automobilu.

Tada je zgrabio nož i vitlajući njime vikao "Ubiću te", kada je shvatio da je u pitanju njegov kolega.

Inače, Marek Feko je pre 12 godina nakon propalog braka napustio rodnu Slovačku, što je njegov branilac na sudu naveo kao olakšavajuću okolnost, ističući pritom da njegova reakcija svakako nema opravdanje.

Sud je prevarenom mužu izrekao kaznu od 18 meseci društveno korisnog rada i godinu dana zabrane prilaska ljubavniku svoje supruge, a njih dvojica više ne rade zajedno.

Autor: