AKTUELNO

Nova godina je sve bliže, pa se tako i praznična euforija ušunjala u većini domova. Kao nezaobilazan detalj svakog doma jeste nevogodišnja dekoracija, koja je mališanima omiljena.

Kićenje jelke, ukrašavanje doma i išćekivanje poklončića su samo neki od najinteresantnijih prazničnih momenata. Novogodišnja dekoracija je uvek donosi dilemu.

Da li će ona biti sa crvenim, plavim ili zlatnim motivima zavisi od vašeg ukusa i mašte.

Da li će kugle biti velike, male, okrugle ili nekih neobičnih oblika - odluka je na vama! Okićena jelka, ugodan miris bora, mandarine, ljepo upakovani pokloni, novogodišnje čizme i crvene kuglice - asocijacije su koje izaziva zimska bajka. Ukrasite novogodišnji enterijer na originalan i elegantan način kako bih stvorili atmosferu iz snova. Uređen prostor omogućava da pokažete svoju maštu i naglasite vlastitu individualnost.

Foto: Promo/Provansa Dekor Centar

Praznici imaju posebnu čar, pogotovo kada ih provodite u društvu osoba koje volite. Za stvaranje praznične atmosfere, prozori u stanu mogu biti ukrašeni naljepnicama sa novogodišnjim crtežima, pahuljama ili jakim osvjetljenjem.

Moderan asortiman nudi izbor raznih ukrasnih figura, Deda Mrazova, igrački, životinja, kućica, mašnica, slatkiša.

Da biste ukrasili dom, možete koristiti svijeće, izrezati pahulje, vrpce i božićne kuglice. Od njih možete napraviti prekrasne tematske kolaže koji će vam nagovijestiti predstojeći praznik.

Šta je Nova godina bez jelke?

Drvo se može postaviti u centru prostorije. Ispod njega možete postaviti ukrasne poklone, kutije i igračke. Mekani tepih i ukrasni jastuci s novogodišnjim crtežima izgledaće sjajno u blizini drveta. Dnevni boravak je idealno mesto za smeštaj novogodišnje lepotice.

Da biste to učinili, trebat će vam puno venaca, pahuljica, zvona i figurica Deda Mraza. Klasične boje američkog drveta su zelena, bijela i crvena.

Foto: Promo/Provansa Dekor Centar

Koristite nijanse zimske šume u novogodišnjem enterijeru: snežnobijele, zelene i bež.

Ove boje se mogu odabrati kao pozadina, razređujući celokupnu sliku svetlim i bogatim crvenim, zlatnim ili narandžastim bojama.

Ukrasite svoj dom na raznim i najneobičnijm mestima u domu i dizajn će izgledati savršeno.

Stolnjak na svečanom stolu može se zameniti poklonima.

Ovaj dizajn će izgledati neobično i originalno. Zato, birajte kvalitetne poklone za Novu godinu i ukrasite svoj dom kao iz bajke.

Kako do nas?

Autor teksta: Ana Boreta