AKTUELNO

Vreme kada se stvaraju najlepše uspomene iz detinjstva za svaku osobu su novogodišnji praznici. Tada se roditelji posebno potrude da sa svojim mališanima posete sve manifestacije koje se organizuju u ovo doba godine, da sa njima ukrase kuću i spreme im omiljene poslastice u kojima će uživati dok gledaju sve novogodišnje filmove i crtaće. Posebnu radost deci pričinjavaju pokloni koje dobijaju od roditelja i rođaka za Novu godinu.

Dok su deca mala neki roditelji čak organizuju i pisanje pisama Deda Mrazu i ostavljaju poklone sa željenim igračkamam ispod jelke. Svi ovi rituali se deci duboko urežu u sećanje i čak i u odraslom dobu se rado sećaju ovih momenata. Tradicija sa novogodišnjim poklonima se nastavlja čak i kada deca dođu do tinejdžerskog doba, samo što tada nema pisanja pisama i organizovanja potrage za poklonima. Kupovina poklona za tinejdžere koji su već razvili specifičan ukus i interesovanja se daleko razlikuje od kupovine poklona za mlađu decu. Za ovo je potrebno malo više kreativnosti. Zbog toga ćemo danas navesti neke od najpopularnijih poklona među tinejdžerima.

Desktop računari su uvek pun pogodak

Jedan od najboljih poklona za sve tinejdžere su desktop računari. Iako se čini da su desktop računari malo skuplji poklon, oni su zapravo vrlo praktični i korisni. Dete će na svom kompjuteru moći da završava svoje školske zadatke i neće morati da za to koristi glavni, kućni kompjuter. Ovo posebno znači roditeljima koji rade od kuće. Za dečake, koji su više zainteresovani za igranje igrica od devojčica, su prikladniji gejmerski desktop računari koji mogu da podrže sve najnovije i komplikovane igrice.

Lampa i gel lak za nokte će oduševiti devojčice

Sve devojčice u tinejdžerskom periodu imaju tendenciju da žure u odraslo doba. One tada vole da se šminkaju i sređuju kako bi izgledale što zrelije. Mnoge tinejdžerke u ovom periodu traže lampe i gel lak za nokte kako bi mogle same sebi i svojim drugaricama da rade manikir. Kako je gel lak za nokte daleko manje agresivan od običnog gela i za njega nije potrebno da se turpija, a samim tim i uništava cela površina nokta, može se reći da je daleko bezbedniji za upotrebu.
Gel lak za nokte se takođe može koristiti za iscrtavanje šara, pa na taj način devojčice mogu da iskažu svoju kreativnost. Budite sigurni da, ako svojoj tinejdžerki poklonite lampu i gle lak za nokte, ona će sigurno godinama sa svojim drugaricama uživati u ovom poklonu.

Premiata patike će oduševiti svakog tinejdžera

I dečaci i devojčice u tinejdžerskom dobu će se oduševiti ako im se za rođendan poklone premiata patike. Ovaj brend je vrlo popularan među mlađom populacijom zbog neobičnog i urbanog dizajna. Premiata patike se upravo zbog svog dizajna razlikuju od ostalih brendova koji su popularni među tinejdžerima.

Roditelji biraju premiata patike ne samo zbog dizajna, već i zbog kvaliteta izrade i materijala jer na taj način mogu da budu sigurni da će deci noge uvek biti suve i utopljene.

Igračke konzole

Iako nisu mnogo popularne među roditeljima, igračke konzole su jedan od poklona koje tinejdžeri najčešće traže. Da bi se izbeglo raspravljanje oko vremena provedenog u igranju igrica, najbolje bi bilo da ta konzola za igrice bude postavljena u dnevnoj sobi gde će biti pod nadzorom roditelja. Dobro bi bilo da se kupe i neke igrice koje cela porodica može da igra kako bi svi uživali u ovom poklonu.

#IDEJA

#pokloni

#računari za školu

#tinejdžer