AKTUELNO

Ruska tradicionalna medicina je poznata po svojoj efikasnosti. Rusi su poznati po tome što znaju da kombinuju namirnice koje mogu da pridonesu blagostanje našeg organizma.

Jedan od napitaka koji vas bukvalno može ozdraviti utiče na kiselost organizma i samim time vaš organizam dovodi u ravnotežu. Naime, nizak i kiseli nivo pH povećava rizik od oboljenja, a kako bi pH postao alkalan najvažnije je da imamo uravnoteženu ishranu. Ph ravnoteža tela izuzetno je važna za zdravlje celog organizma, kao i njegova kiselost ili alkalnost. Svako značajno povećanje ili smanjenje pH može dovesti do neadekvatnog rada enzima. Usled toga mogu se pojaviti problemi poput srčanih oboljenja, artritisa i osteoporoze.

Ovaj napitak očistiće vaš organizam od nataloženih toksina. Dovoljno je da popijete samo jednu čašu dnevno. Evo kako se on pravi: pomešajte 1/2 šolje iseckanog ananasa (sveže ili smrznuto), 1 kašičica izrendanog korena đumbira, 2 kašike limunovog soka, 1 kašičica meda i 300 mililitara vode, sve to zajedno stavite u blender i blendajte dok ne dobijete ujednačenu smesu.

Autor: