AKTUELNO

Naša reprezenantivka u tekvondu Milica Mandić je za poslednjih deset godina toliko puta obradovala srpske navijače svojim brojnim sportskim uspesima, da je u jednom tekstu nemoguće navesti sva njena odličja.

Svakako su nam svima najdraža ona dva olimpijska zlata, do kojih je sportistkinja došla vrednim trudim i radom, napornim treninzima i uz puno odricanja. Ono što joj je sve vreme bilo najvažnije jeste da ostane zdrava.

Kako vidimo u objavama na njenim društvenim mrežama, Milica na svom napornom putu ka zvezdama nikada nije bila sama. Veliku pomoć već godinama joj pruža Cordyceps 5+, preparat koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti od bakteriji i virusa.

- Kako bi se moj organizam što pre oporavio od umora izazvanog napornim treninzima, potreban mi je suplement koji će mi u tome pomoći. Cordyceps 5+ je preparat koji mi vraća energiju i obnavlja moje telo – kaže Milica Mandić.

Ali, šta je to Cordyceps 5+?

U pitanju je preparat jedinstven na našem tržištu koji u sebi sadrži 5 različitih prirodnih sastojaka: ekstrakte dve lekovite gljive, kordiceps (Cordyceps sinensis) i reiši (Ganoderma lucidum), kao i ekstrakt korena prinčevskog ženšena (Pseudostellaria heterophylia), gulana (Gynostemma pentaphyllum) i korena đumbira (Zingiber officinalis).

Eliksiri i preparati na bazi lekovite gljive Cordyceps sinensis deo su tradicionalne kineske medicine već 1.000 godina, a u Kini se kordiceps poštuje kao nacionalno medicinsko blago. Što se tiče nas, ovu gljivu moguće je pronaći upravo u Cordyceps 5+ kapsulama, koji ne samo da koriste vrhunska sportistkinja Milica Mandić, već i čuvena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Cordyceps 5+ upotrebljava i naš proslavljeni fudbaler Aleksandar Kolarov, koji takođe koristi i preparat Tomato Lycopene, koji u sebi sadrži likopen, antioksidans za koji se pokazalo da bi mogao da ima ulogu u zaštiti naših ćelija od oksidativnog stresa.

Trenutno su na sajtu jacanjeimuniteta.rs i Tomato Lycopene i Cordyceps 5+ na sniženju, a tu su i akcije 3+1 gratis, kao i 5+2 gratis i to po promo cenama, kao i immuno mix 2 koji sadrži 2 kutije kordicepsa i 2 kutije likopena.

Autor: