AKTUELNO

Kristin kaže da je njena kilaža zaista uticala na njeno zdravlje i na plodnost

Kristin i njen suprug Rasti su glavne zvezde emisije na jednoj popularnoj američkoj televiziji. Njihov život je pod lupom, a nedavno su dospeli u žižu javnosti zbog Rastijeve izjave o kilaži njegove žene.

Naime, Kristin je oduvek imala problem sa viškom kilograma, a u jednom periodu je imala 146 kilograma; nedugo zatim je saznala da boluje od dijabetesa tipa 2.

Međutim, njen muž je otkrio da je uvek voleo "velike devojke" i vodi se parolom "što veće, to bolje".

- Većinom su žene s kojima sam izlazio bile punije. Verujem da većina muškaraca voli velike žene, ali da ih je sramota da to i priznaju - rekao je on.

Kristin kaže da je njena kilaža zaista uticala na njeno zdravlje i na plodnost, te je otkrila da se ona i Rasti već godinama trude da dobiju bebu.

- Cela očeva strana je gojazna i ja sam povukla na njih. Zbog plodnosti i zdravlja sam odlučila da odem na operaciju u toku koje se smanjuje želudac iako znam da je Rasti protiv toga - kaže Kristin.

Rasti kaže da, iako operacija povećava njene šanse da ostane u drugom stanju, on ne želi da se Kristin fizički menja.

- Ne želim da Kristin bude manja - naglasio je on.

Međutim, na njegovo veliko razočaranje, Kristin je ipak odlučila da posluša sebe i svoje telo, te je zakazala termin za operaciju u jednoj klinici.

- Moj tata je sa 50 godina preminuo zbog dijabetesa. Ja ne želim da se isto desi meni - rekla je Kristin kroz suze i dodala da nije rekla Rastiju za operaciju.

Zbog toga što nije znao za operaciju, Rasti je bio veoma ljut i povređen.

- Imamo veoma blizak odnos i sve pričamo jedno drugom. Ne znam da li se slažem sa njenom operacijom i ne znam kako se osećam u vezi sa tim - rekao je Rasti.

Kada je saznala da je Rasti razočaran, Kristin je odlučila da otkaže operaciju i pokuša da smrša prirodnim putem.


- Uspela sam da smršam 31 kilogram. Vodim računa o ishrani, šetam svaki dan, dižem tegove i vozim bickl - zaključila je Kristin, a prenosi "The Sun".

Autor: