AKTUELNO

Izbor supružnika je od velike važnosti, te žene posebno obraćaju pažnje na detalje na koje muškarci možda ne bi ni pomislili.

Neke stvari su im manje, a neke više bitne, ali će svakako dobro razmisliti pre nego što stupi u brak sa vama.

Evo na koje stvari žene obraćaju pažnju i šta stvarno traže kod muškarca da bi im bio muž.

1. Muškarčeva karijera znači mnogo, ali ne radi se o novcu
Istina je da oni s dobrim karijerama imaju veću verovatnoću da budu bračni materijal od muškaraca koji su lenje ‘propalice’. To će značiti i manje stresa zbog finansijskih pitanja. Osim toga, dobra karijera pokazuje da muškarac ima podsticaj jer zapravo nije sve u novcu koji zarade.

2. Njegov životni plan je takođe veliki problem
Mudre žene se neće udati za muškarca koji želi nešto sasvim drugo u životu. Imajući to u vidu, neke će dame pokušati da ubede momka da se promeni i preispita svoje izbore, ali to skoro nikad ne završi dobro za sve uključene.

3. Prva stvar koju traže je karakter koji je kompatibilan s njihovim
Ima puno momaka koji na kraju ostanu samci jer im je karakter ‘loš’. Ako ste tip koji želi dugoročnu vezu koja bi završila brakom, a već imate dobru karijeru i izgledate pristojno, velike su šanse da je razlog što ste slobodni vaša ličnost ili nedostatak truda u pronalaženju ‘prave’.

4. Velika stvar kod budućeg muža je emocionalna stabilnost
Postoji razlog zašto muškarci koji imaju reputaciju nestabilnih ljudi ne uspevaju dobro u vezama. Niko se ne želi time baviti. Ako muškarac ima problema s besom, većina će ga se kloniti.

5. Hteli to da priznaju ili ne, izgled može biti faktor
Nisu samo momci ti koji biraju ženu na osnovu toga izgleda li kao da bi mogao da je odvede kući majci. Bilo je mnogo slučajeva u kojima su žene izlazile, ali se nisu udale za neke muškarce jer su znale da ga roditelji ili prijatelji neće odobriti.

6. Stav i karakter su uvek važni
Iscrpljujuće je imati posla s momkom koji je stalno tužan, ljut ili ogorčen. Većina dama želi nekoga na koga se mogu osloniti i nekoga ko ima pošten karakter. Zato oni koji su skloni tome da budu srećniji imaju tendenciju da imaju više žena, čak i ako njihov izgled nije tako dobar. To je takođe razlog zašto većina žena nezrele stavove i ponašanja ne smatra ‘materijalom za brak’.

7. Dobro zdravlje
Puno stvari na ovom spisku svodi se na to koliko je čovek zdrav na emocionalnom i fizičkom nivou.

8. Dobar izgled je bitan, ali daleko od najvažnijeg
Mnoge žene žele zgodnog muškarca jer privlačnost je bitna, a ako vas supružnik ne privlači, verovatno vas čeka loš ishod.

9. Žene žele tipa koji je spretan u poslovima
Niko se ne želi da se uda za tipa koji ne zna da počisti za sobom. To je neprivlačno i na kraju pojam braka u toj situaciji zvuči više kao 40-godišnji posao nego kao bilo šta drugo.

10. Najveću stvar koju žele žene, žele i muškarci
Najveći aspekt koji svi uzimaju u obzir kada se žele da se venčaju s nekim je ljubav. Uostalom, brak je institucija, odnosno sinonim za ljubav, i zato je to najvažnija stvar koju žene traže u budućem mužu, i obrnuto.

#Brak

#devojke