AKTUELNO

Pored članova porodice koji zauzimaju izuzetno važno mesto u našim životima, posebnu poziciju imaju prijatelji. Naši odnosi sa njima su od velike važnosti, a često možete čuti od ljudi da kažu da je za njih taj odnos od neprocenjive važnosti.

U situaciji smo da kroz život imamo mnogo povoda da svoje najbolje prijatelje i prijateljice obradujemo savršenim poklonom. Za njihov rođendan, prvi posao, svadbu, rođenje deteta. Zato se može desiti da zbog dugogodišnjeg prijateljstva i želje da to bude nešto posebno i neobično, ostanemo bez ideje.

Zato vam u nastavku teksta donosimo četiri ideje za poklone koje će sigurno obradovati vama dragu osobu i još jednom je podsetiti koliko vam znači.

Nakit kao nepogrešiv izbor – ogrlica, prsten, naušnice ili srebrne narukvice

Kada je reč o nakitu kao opciji onda govorimo o izobilju mogućnosti i varijacija. On zaista nikad ne izlazi iz mode, samo se menjaju trendovi, a sa druge strane opet postoje komadi koji su uvek u modi zbog svoje univerzalnosti. Kada komad nakita prilagodite stilu osobe kojoj je namnjen, tome šta ona voli i njenom ukusu ne možete da pogrešite.

Osim toga govorimo o stvarima koje imaju dugovečnost i koje će osobu kojoj ih poklanjate uvek podsećati na vas.

Najčešće se kupuju srebrni komadi nakita, poput ogrlica ili srebrnih narukvica koje su posebno popularne u poslednje vreme. Nude se mogućnosti za odabirom raznih privezaka za srebrne narukvice koje mogu imati simolično značenje za vaše prijateljstvo.

Foto: Pixabay.com

Set personalizovanih vinskih čaša uz bocu omiljenog vina

Ovo je definitivno jedna od originalnih ideja jer ne postoji bolji način od uživanja omiljenog pića u personalizovanim vinskim čašama. Sada lako na internetu možete naći firme koje se bave dizajniranjem i štampom istih gde možete birati model i tekst ili sličicu koja oslikava vaše prijateljstvo. Obično dolaze u paru i možete tražiti specijalno pakovanje gde će njihova originalnost i posebnost doći do izražaja.

Ako tome dodate i omiljeno vino sigurno ćete obradovati dragu osobu i veče možete provesti uz puno smeha i zabave uživajući zajedno u čarima poklona.

Sat – modni aksesosar koji je potreban svakoj ženi

Klasični modeli satova odličan su izbor sa kojim ne možete da pogrešite. U svim lokalnim radnjama i online prodavnicama možete naći savršenu boju, model, dizajn i veličinu koji će se najbolje uklopiti uz onu ženu kojoj su namenjeni.

Dugoročni su i moguće ih je nositi u svakodnevnim okolnostima i na raznim događajima. Čest izbor u radnjama su Festina satovi zbog svog sofisticiranog izgleda i karakterističnog i prepoznatljivog dizajna. Osim Festina satova u ponudi možete naći mnoge renomirane marke koje nude jednako kvalitetne proizvode.

Uz njih na ruci jako lepo izgledaju i srebrne narukvice, pa za neku specijalnu priliku možete kombinovati ova dva komada, samo vodite računa o uklapanju boja radi lakšeg kombinovanja.

Zajedničko putovanje za stvaranje nezaboravnih uspomena

U odnosu na prethodne predloge u vidu srebrnog nakita, vinskih čaša ili satova možete se odlučiti za nešto potpuno drugačije i svojoj prijateljici pokloniti putovanje. Ovo može biti odličan način da iznenadite dragu osobu ali i da planirate da provedete kvalitetno vreme zajedno stvarajući nove uspomene.

To može biti produženi vikend ili neka dalja destinacija. Turističke agencije imaju razne ponude i sigurno možete naći nešto što bi se uklopilo u vaš budžet i onoga što od putovanja očekujete. Dobar provod je zagarantovan, a ako još na putovanje ponesete i vinske čaše i omiljeno piće, imaćete šta da prepričavate i nečega čega ćete se sa radošću sećati.

Autor: